Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

4 juni: Fotografencafé met Carl De Keyzer

Op maandag 4 juni verzorgt Fotografencafé Kasteel Woerden een lezing met Carl De Keyzer, Magnum fotograaf.

Gelauwerd met prestigieuze awards, een sympathieke Belg met internationaal aanzien en talloze exposities en boeken op zijn naam: Carl De Keyzer vertelt over zijn recente fotoproject DPR Korea Grand Tour

foto: © Carl De Keyzer - DPR Korea Grand Tour
foto: © Carl De Keyzer

Als een van de weinige Westerse fotografen kwam hij op 290 plaatsen in Noord Korea. Met het project Korea gaat hij de strijd aan met Noord Korea zelf: een gevecht tegen een uitgekiende propaganda-machine. De fotograaf wordt het werken bijna onmogelijk gemaakt, maar bij Carl De Keyzer werkt die beperking als een uitdaging die hem creatief maakt: 

'Fotografie is strijd'

Zijn werk heeft een dubbele bodem: wat je ziet is waar en tegelijkertijd niet waar. 'Ik leg mijn propaganda over hun propaganda'.

Fotografencafé Kasteel Woerden | Ridderzaal
Maandag 4 juni 2018 om 20.00 uur.

Als je wilt komen, wel even aanmelden via de website: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

TOEGANG GRATIS | VRIJ PARKEREN

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: