Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

3 oktober: Fotografencafé Kasteel Woerden

Het Fotografencafe Kasteel Woerden: maandag 3 oktober 2022

Het Fotografencafé Kasteel Woerden organiseert op maandag 3 oktober 2022 een café-avond met Bart Siebelink, Cees Beuzekom, Petra Beckers en Ap Quist.

Programma

13.00 uur: Workshop Pinhole Fotografie met Dies Groot

18.00 uur Fotografendiner in van Brunswijkzaal

19.00 uur Photoplaza: plaats voor aanstormend fototalent...

Met Photoplaza krijgen aankomende fotografen de gelegenheid fotowerk te presenteren aan een enthousiast fotopubliek. 
Deze keer presenteren Cees Beuzekom, Petra Beckers en Ap Quist hun werk voor het FCKW-publiek:

Cees Beuzekom
In 2021 afgestudeerd met autonoom project Natuur+1 aan de Fotoacademie Amsterdam. Zijn hele leven is hij al geïnteresseerd in de natuur en hoe de mens zich hiertoe verhoudt. Natuur+1 toont dat natuur de oorsprong is van alles en wij daar als mens onlosmakelijk deel van uitmaken

foto: © Ap Quist

Petra Beckers
"In mijn werk laat ik mij vooral leiden door de zoektocht naar sfeer en licht. Dit geldt zowel voor mijn portretseries als voor documentaires en straatfotografie. Ik haal veel inspiratie uit schilderijen, een bezoek aan een museum levert de brandstof voor nieuwe series en ideeën."

Ap Quist
"Ik ben een autodidactisch fotograaf.  Analoog begonnen met zwart/wit en nu twintig jaar digitaal. Heb een voorliefde voor schoonheid van oud en vergankelijkheid. Sfeer vangen vind ik boeiender dan technisch optimaal vastleggen."

20.00 uur - Bart Siebelink, natuurfotograaf - Optout: hoe als fotograaf omgaan met een veranderende wereld

En toen was het opeens afgelopen. Geen fotoreizen meer, geen workshops, geen omzet. Wat nu? Voor fotograaf Bart Siebelink braken moeilijke tijden aan. Alles lag grondig overhoop. Maar één ding wist hij heel zeker: terug naar het oude normaal was voor hem geen optie.

Deze avond vertelt Bart over zijn permanente, persoonlijke worsteling met een snel veranderende wereld en laat hij zien hoe zich dit vertaalt naar zijn fotografie. De titel Optout klinkt als een Frans woord, maar schijn bedriegt.

foto: © Bart Siebelink

Bart Siebelink staat bekend als een vernieuwer die altijd op zoek is naar verrassende, betekenisvolle beelden van natuur. Zijn boek Grip op creativiteit vormt voor velen een bron van inspiratie. Hij was eerder in 2018 bij Fotografencafé Kasteel Woerden te gast.

21.00 uur: Portfolio reviews door Katharina Pöhlman, Alex Feenstra, Dies Groot en Evelyne Jacq in Ruijszaal

Gasten kunnen een aantal foto’s voorleggen aan deze reviewers en die zullen, ieder vanuit hun eigen insteek, de sterke en minder sterke punten van de foto bespreken.
De reviewers hebben een jarenlange ervaring in de fotografiewereld en veel ervaring als coach/leermeester. Met de adviezen van de reviewers krijg je
handvatten om nog meer uit je fotowerk te halen.

Voor meer informatie: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

TOEGANG GRATIS | AANMELDEN NIET NODIG

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: