Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

3 april: Fotografencafé Kasteel Woerden

foto: Sander Troelstra

Op maandag 3 april is er een fotografieavond bij Fotografencafé Kasteel Woerden. Bekijk hieronder het volledige programma.

Photoplate:

Restaurant: Aanvang 18.00 uur. 
Reserveren via kasteelwoerden.nl.

Sander Troelstra
Sander Troelstra

Avondpresentatie met nieuw talent: 

Ridderzaal | Aanvang 20.00 uur Sander Troelstra en Renate Beense

Twee fotografen eerst werkzaam in een heel andere beroepssfeer. Nu met fotografie kunnen ze hun verhaal vertellen. Twee verschillende stijlen en techniekgebruik. Beide fotografen laten zich leiden door hun gevoel, waarmee hun werk onderscheidend wordt.

Persoonlijke motivatie en gebeurtenissen zijn bepalend geweest in hun keuze voor fotografie. Beide vallen ook regelmatig in de prijzen waaronder de Zilveren Camera.

Het motto van Renate Beense: ‘ voorbij het cliché kijken’

Renate zoekt het persoonlijke verhaal, waarmee ze raakt aan algemeen menselijke gevoelens. Haar devies is:’Kijk anders; een foto hoeft niet mooi te zijn om goed te zijn.

Sander Troelstra: ‘Liefde voor de onzichtbare mens’

Sander vertelt met het boek Cor was here in pakkende beelden een verhaal van twee generaties fotografen, over vriendschap, rauwheid en avontuur. Met zijn portretwerk heeft hij verschillende 1e prijzen verdiend.

Portfolio Reviews: 

Restaurant | Aanvang 21.15 uur

De kans om je portfolio te laten beoordelen door een professionele fotograaf. Vanavond zijn ondermeer aanwezig: Corrie de Kruif, Katharina Pohlmann, Dies Groot, Astrid Verhoef en Nico Brons.

De Lange tafel: 

In gesprek met Renate Beense en Sander Troelstra. Zij zullen gepubliceerd werk meenemen en signeren, waaronder het fotoboek van Sander Troelstra.

Workshop: Smartphone Art workshop voor iedereen.

Je leert alle basishandelingen en werken met verschillende leuke apps om mooie fotografische resultaten mee te boeken op een eenvoudige manier. Er is geen voorkennis nodig, alleen enthousiasme en creativiteit. Iedereen kan meedoen. Lees hier meer.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: