Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

15 mei: Fotografencafé Kasteel Woerden met Eddy van Wessel

foto: © Eddy van Wessel - soldaten in jeep
foto: © Eddy van Wessel

Het Fotografencafe Kasteel Woerden organiseert op maandag 15 mei 2017 een extra café-avond met als speciale gast de bekende oorlogsfotograaf Eddy van Wessel.  Hij is de algemeen winnaar van de Zilveren Camera 2012 en 2015. Recent viel hij in de prijzen met de documentaire De slag om Mosul.

The Road to The Caliphate

Onder de titel The Road to The Caliphate vertelt van Wessel over zijn werk als oorlogsfotograaf in Irak en Syrië, waar al  zes jaar strijd geleverd wordt. Een strijd waar geen enkele waarheid meer is. Hoe beweeg je tussen de strijdende partijen? Welk standpunt neem je als fotograaf in? 

Met recent foto- en video materiaal laat hij ons een wereld zien die ook bestaat! Eddy vertelt hoe hij als oorlogsfotograaf te werk gaat. In gevaarlijke situaties weet hij foto’s te maken die keer op keer een overtuigende kwaliteit hebben. 

foto: © Eddy van Wessel - drie soldaten in Oosten
foto: © Eddy van Wessel

De avond wordt gehouden op 15 mei in de Ridderzaal van het Kasteel Woerden. Na aanmelding kunnen belangstellenden deelnemen aan het fotografendiner met de gastspreker Eddy van Wessel. Aansluitend vindt een presentatie plaats door Eddy over zijn werk en beweegredenen.

Voor het diner maar ook voor de presentatie die om 20.00 uur begint kan gereserveerd worden en de plaatsbewijzen voor de presentatie kunnen om 19.45 uur worden opgehaald aan de zaal.


Lezing Eddy van Wessel: | aanvang 20.00 uur | € 15,= (incl 2 cons.)

Voor meer informatie: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

Bestel dit boek
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Zorg ervoor dat ons mailadres voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat: info@fotografie.nl

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: