Uw winkelwagen bevat 0 foto's en 0 produkten
U bevindt zich hier:  Home
Wat is Fotografie.nl?

Fotografie.nl zet zich in voor de tentoonstelling van de hedendaagse fotograaf en zijn commerciŽle internet activiteiten door middel van een veelzijdig publiciteitsplatform met een makkelijk te gebruiken online fotoverkoop systeem. Daarnaast publiceren we dagelijks voor een breed publiek leuke nieuws- en kennis artikelen om hiermee de traffic naar deze website en daarmee de zichtbaarheid van onze fotografen te vergroten.

De beste manier om je als fotograaf te onderscheiden is door je werk en je manier van presenteren van een hoog niveau te laten zijn. Fotografie.nl geeft jou als fotograaf een mooi online podium om jezelf en je werk te laten zien. Deze moderne online omgeving bieden we aan in de vorm van een PRO basic account.

PRO basic account

Je krijgt een vermelding op de Fotografen pagina: achter deze vermelding schuilt een eigen pagina met bedrijfsinformatie, foto's van recente uploads, verwijzing naar alle fotowerken en de mogelijkheid voor een interview, visie, biografie en contact.

De 4 fotopresentatie vormen

In Galeries plaats je je fotoís van evenementen, fotoshoots en reportages met verkoop mogelijkheid.
In Kunst is je artistieke fotowerk samengebracht en te bestellen als Fineart of Canvas print.
In Portfolios toon je je vrij of in opdracht gemaakt werk in een portfolio als weerspiegeling van specifieke kwaliteiten en ontvang je daar commentaar op.
In Projecten kun je je actuele fotografiewerk in opdracht laten beoordelen door klanten in een moderne communicatie omgeving.

PRO account admin

Aan de achterkant in de cockpit voor de fotograaf is alles eenvoudig zelf in de stellen, je kan hier o.a.:
- eenvoudig content (foto's en teksten) toevoegen voor je presentatiepagina
- foto's uploaden naar Galeries, Kunst, Portfolio en Projecten
- zelf prijsprofielen aanmaken zodat je zelf je winstmarges kan bepalen
- gegevens inzien, zoals statistieken, tegoeden, klantgegevens en facturen.

Aanmelden PRO account

Meld je zonder zorgen aan, want mocht het na de 1e maand niet bevallen krijg je het maandbedrag weer teruggestort.
Heb je al een gratis account bij ons? Log dan eerst in en meld je daarna aan.

Meld je direct aan voor een PRO account


 SHARE
Algemene informatieAdverterenContactCopyrightFuncties PRO accountNieuwsbriefPrivacy StatementRSS feedsWat is Fotografie.nl?
VoorwaardenAlgemene Voorwaarden WebsiteLeveringvoorwaarden PrintserviceNotice and Takedown reglementVerkoopvoorwaarden DownloadsVerkoopvoorwaarden PrintsVoorwaarden PRO account
SUPPORTKlantenserviceProductinformatieSupport - ConsumentenSupport - Gratis accountSupport - PrintserviceSupport - PRO account
PrintserviceBetaling Printservice