Uw winkelwagen bevat 0 foto's en 0 produkten
U bevindt zich hier:  Home
Wat is Fotografie.nl?

Fotografie.nl zet zich in voor de ondersteuning van de hedendaagse professionele fotograaf en zijn commerciŽle internet activiteiten door middel van een goed zichtbaar publiciteitsplatform en een makkelijk te gebruiken online fotoverkoop systeem.

De beste manier om je als professioneel fotograaf te onderscheiden is door je werk en werkwijze van een hoog niveau te laten zijn.
Fotografie.nl geeft jou als fotograaf een breed podium om jezelf en je werk te laten zien en een aantal fotoverkoop bevorderende online tools die je helpen je commerciŽle doelen te halen.
Deze moderne fotopresentatie en -verkoop omgeving bieden we aan in de vorm van een PRO account.

PRO account

Bij een PRO account horen de volgende voordelen:
- zichtbaar aanwezig op de Fotografen pagina (welke linkt naar...)
- een eigen PRO site met heel veel functionaliteit (onder een eigen ..)
- subdomeinnaam van Fotografie.nl (waarin...)
- je beste artistieke werk wordt ook vertoond in de algemene Artshop, welke direct doorlinkt naar je PRO site voor extra site traffic (maar ook ..)
- je fotoshoots zijn niet alleen zichtbaar op je eigen PRO site maar ook zichtbaar en vindbaar via de algemene Shoots pagina en homepage van Fotografie.nl.

PRO site

Met een PRO site heb je optioneel de volgende mogelijkheden:
- Bedrijfspresentatiepagina (heb je (nog) geen bedrijf dan gebruik je je profielpagina als homepage).
- Profielpagina, een korte persoonlijke kennismaking.
- Shoots: waar ongelimiteerd galeries kunnen worden aangemaakt in 4 vormen (standaard, besloten, gegroepeerd en als client site); deze galeries zijn bedoeld voor evenement-, portret-, reportage-, stock- en journalistieke fotorafie.
- Artshop: waar artistiek fotowerk kan worden getoond of in ieder geval foto's die permanent vertoond mogen blijven worden.
- Portfolio: gedeelte waar de fotograaf werk wat in opdracht gemaakt is kan tonen. Deze presentatie is vooral geschikt om onderweg op een mobiel apparaat (smartphone of ipad) te tonen.
- Projecten: onderdeel waar fotografen hun vaste klanten een eigen toegang geven en waar de klant het gemaakte fotowerk kan beoordelen en van commentaar voorzien.
- Referenties: onderdeel welke een goed gestructureerde opsomming betreft van al het reeds uitgevoerde werk in de afgelopen jaren.

Kijk hier voor een uitgebreide opsomming van de functies van een PRO account

PRO site admin

Aan de achterkant is in een mooie admin omgeving voor de fotograaf alles eenvoudig zelf in de stellen:
- het eenvoudig toevoegen van content (foto en teksten).
- het zelf aanmaken van prijsprofielen zodat de fotograaf zelf zijn winstmarges kan bepalen.
- een automatische koppeling met†een fotolab voor het snel en vakkundig afwerken van de bestelde fotoproducten.
- alle administratieve functies, zoals verkoopstatistieken, klantenbestand, facturen etc.
- automatische maandelijkse uitbetaling van de tegoeden.


 SHARE
Algemene informatieAdverterenContactCopyrightFuncties PRO accountNieuwsbriefPrivacy StatementRSS feedsWat is Fotografie.nl?
VoorwaardenAlgemene Voorwaarden WebsiteLeveringvoorwaarden PrintserviceNotice and Takedown reglementVerkoopvoorwaarden DownloadsVerkoopvoorwaarden PrintsVoorwaarden PRO account
SUPPORTKlantenservicePrintmaterialenSupport - ConsumentenSupport - Gratis accountSupport - PrintserviceSupport - PRO account
PrintserviceBetaling Printservice