Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

De FotogramPrijs 2016

Ook dit jaar organiseert Fotogram weer haar jaarlijkse fotowedstrijd: De Fotogram Prijs 2016. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk, met uitzondering van professionele fotografen. Eerstejaars studenten van de Fotoacademie kunnen ook inzenden.

De FotogramPrijs 2016 heeft vier categorieën: vrij, kinderfotografie, smartphonefotografie, en Jonge Fotograaf (voor iedereen t/m 16 jaar, thema vrij).

De hoofdprijs is een compleet verzorgde overnachting met ontbijt in het Amstel Hotel voor twee personen. Verder zijn er grote dibond prints te winnen via Key Color, en een paar prachtige smartphone gadgets via Pixigo. Overige prijzen zijn nog onderweg.

smartphonefotografie

De jury bestaat uit Raymond Rutting, Jenny Boot, Ruud de Jong, Fred van der Ende en Nico Brons.
Je kunt zowel losse beelden als series aanleveren. Deelname is ook mogelijk in meer verschillende categorieën tegelijk.

Deze wedstrijd biedt een unieke kans om een maand te mogen exposeren met jouw mooiste werk (de jury kiest) in het gebouw van de Fotoacademie. Deze expositie wordt feestelijk geopend na de prijsuitreiking. Van kelder tot zolder is dan werk van alle genomineerde deelnemers te bewonderen.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 17 september 2016 om 16.30 in de Sarphatistraat 35 te Amsterdam. Kijk voor meer informatie en voor aanmelden op de site van Fotogram: www.fotogram.nl.

Ingezonden mededeling
| 20-02-2016
Boeken algemeen