Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

De beste manier om een fotoboek te maken

Een fotoboek maken blijft altijd een leuke activiteit. Het is leuk om alle herinneringen weer boven tafel te halen en compact bij elkaar te verzamelen. Je kunt om uiteenlopende redenen een fotoboek maken. Bijvoorbeeld over het eerste levensjaar van een pasgeboren zoon of dochter, een trouwerij of die super gave vakantie van afgelopen zomer.

Het vereeuwigen van herinneringen zorgt ervoor dat je jouw geluksmomenten met de mensen die je dierbaar zijn kunt delen. Maar met het fotoboek kun je natuurlijk weer even terug dromen naar al die mooie momenten. Dankzij het overschot aan beeldmateriaal dat verzameld wordt met smartphones kunnen de mooiste fotoboeken gemaakt worden.

Dit overschot maakt het tegelijkertijd ook weer lastig om een fotoboek te maken met een duidelijk overzicht of doel. Hierdoor kan het warrig worden, het is juist leuk om er een verhaal in te verwerken. Daarom helpen wij jou met een aantal handige tips die je kunt toepassen bij het maken van een fotoboek bij hetfotoalbum.nl.

Bedenk een onderwerp voor het fotoboek

Voordat je überhaupt start met het maken van een fotoboek bedenk je het onderwerp om het boek aan te wijden. Zo creëer je een doel, iets om naar toe te werken. Met een helder doel voor ogen krijgt fotoboek meer body en diepgang. Om je te helpen hebben we hieronder een aantal leuke onderwerpen gekozen om een fotoboek aan te besteden:

- Huwelijk - Personeelsfeest - Eerste levensjaar - Een jubileum - Feestweek - Voor een verjaardag (erg leuk als verjaardagscadeau) - Fotojaarboek

Organiseer de foto’s voor het fotoboek in categorieën

Nadat je een mooie reden hebt gevonden om een fotoboek samen te stellen is het tijd om de alle foto’s bij elkaar te zoeken. Dit wordt al snel een onoverzichtelijk geheel. Daarom is goed om alle foto’s per categorie of hoofdstuk in te delen.
De indeling helpt om er een mooi boek van te maken, omdat het geheel overzichtelijker wordt is het ook een stuk leuker om aan te werken.
Wees creatief in het bedenken van de hoofdstukken, kies leuke of grappige momenten uit waar meerdere foto’s van beschikbaar zijn. Met deze opzet kan je in het fotoboek ook een verhaal verwerken dat leuk is voor iedereen die er later nog eens in duikt.

Ga aan de slag!

Nu de winter weer voor de deur staat is het heerlijk om dicht bij elkaar te kruipen en warme herinneringen op te halen. Daarbij is het maken van een fotoboek echt een winterklusje! Ga direct aan de slag met het maken van het beste fotoboek bij hetfotoalbum.nl.

Ingezonden mededeling
| 18-12-2015
lifestyle