Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotografen gezocht voor Noordkaap Challenge

Canon en Noordkaap Challenge zoeken 3 avonturiers met passie voor fotografie en video

Op woensdag 9 december gaat de jaarlijkse Noordkaap Challenge van start. Op die dag vertrekken zo’n 100 deelnemers in 45 teams vanuit Hilversum richting de Noordkaap. De deelnemers staat een reis van maar liefst 7.000 km te wachten; in barre weersomstandigheden en langs prachtige bestemmingen. Om deze reis in beeld en geluid vast te leggen is Canon op zoek naar drie crewleden. Durf jij de uitdaging aan?

Tijdens de reis naar de Noordkaap komen deelnemers langs uiteenlopende landschappen: van het zeer prachtige Noorderlicht tot immense besneeuwde bergtoppen en kuddes rendieren. Om het verhaal van deze spectaculaire reis te vertellen, is Canon op zoek naar drie kandidaten die niet bang zijn voor extreme omstandigheden en bovenal een passie hebben voor fotografie en video.

Deze kandidaten zullen samen de Canon Camera Crew vormen; een team van drie personen dat samen hun reis naar het hoge noorden in beeld en geluid vastlegt. Zij doen dit niet alleen, maar worden begeleid door de organisatie van de Challenge met aan het hoofd initiatiefnemer Arthur Verheijen en aan zijn zijde professioneel fotograaf en filmer Reinier van Oorsouw.

Heb jij ervaring op het gebied van fotografie en video, of heb je gewoonweg een enorme passie voor alles wat met foto en video te maken heeft? Én durf jij de uitdaging aan te gaan? Geef je dan nu op!

Hoe kan ik deelnemen?

Geef een eigen interpretatie van het Noorderlicht in Nederland aan de hand van een foto of video en stuur hem naar ons op, desgewenst samen met eerder werk en je motivatie! Jouw inzending kan je via WeTransfer sturen naar noorderlicht@noordkaapchallenge.com. De drie winnaars worden op 21 november officieel bekend gemaakt, op het Meet & Greet evenement waar alle deelnemende teams gebriefd worden over de reis. Voor meer informatie over de Canon Camera Crew Challenge ga je naar: www.noordkaapchallenge.com

Ingezonden mededeling
| 06-11-2015
Boeken algemeen