Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Exposities

Carli Hermès – 'Curves'

Rademakers Gallery in Amsterdam

Rademakers Gallery presenteert van 8 tot en met 31 oktober a.s. een solo-expositie van de Nederlandse topfotograaf Carli Hermès. Voor zijn nieuwste serie 'Curves' spelen vrouwelijke, naakte modellen de hoofdrol. De prikkelende en stilistische beelden kenmerken zich door een geraffineerde vlakverdeling en subtiel kleurgebruik.

foto: © Carli Hermès

Erotiek en een vervreemdende werkelijkheid staan in het werk van Carli Hermès veelal centraal. Met expressieve vormen en kleuren trekt hij de aandacht van de kijker. Zijn stijl heeft een duidelijke signatuur. De fotografie voor zijn nieuw vrij werk is gedempter van kleur en realistischer. Klassiek met een moderne touch.

Carli Hermès (1963) studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de Arts University Bournemouth in Engeland. Hij werd internationaal bekend met zijn spraakmakende fotografie voor reclamecampagnes van iconische merken. Ook maakt hij modereportages voor bladen en is hij regisseur van commercials en video’s.

foto: © Carli Hermès

Het autonoom werk van Carli Hermès is niet alleen op kunstbeurzen te zien geweest, maar ook in musea als het Groninger Museum, Kunsthal Rotterdam en het CODA Museum in Apeldoorn. Rademakers Gallery in Amsterdam vertegenwoordigt de fotograaf al meer dan tien jaar.

www.rademakersgallery.com

Ingezonden mededeling
| 08-10-2015
Boeken algemeen