Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Exposities

Nieuwe expositie bij Foto21Bredevoort

Van 18 juli tot en met 11 oktober 2015 toont Foto21Bredevoort in Bredevoort een mooie expositie van Herma Darmstadt 'van heinde en verre' met sfeerbeelden en portretten.

Al dertig jaar combineert Herma Darmstadt haar werk met reizen over de hele wereld. Nooit georganiseerde of groepsreizen, maar zo simpel mogelijk, vaak te voet en logerend bij de plaatselijke bevolking, op zoek naar het alledaagse leven en de verhalen daarachter.

foto: © Herma Darmstadt

Afrika is haar favoriete continent: ”De spontaniteit en onbevangenheid van de Afrikanen maken hen zeer toegankelijk. Hun openheid en directheid fascineert me en dat warme contact probeer ik in mijn foto’s vast te leggen”.

Binnen het kader van haar foto’s lijken alledaagse taferelen getransformeerd tot genrestukken, straatbeelden tot impressionistische schilderijen en portretten tot karakterstudies.

Naast de fascinatie voor mensen voelt zij zich aangetrokken door details, structuren en kleuren. In haar foto’s accentueert ze die details of brengt ze juist los van de omgeving waardoor ze de schoonheid ervan benadrukt of juist een nieuwe werkelijkheid creëert.

Meer info op www.foto21bredevoort.nl.

Ingezonden mededeling
| 10-07-2015
Boeken algemeen