Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Offertes van fotografen aanvragen

Vergelijk eerst op basis van kwaliteit en stijl daarna op prijs

Offertes aanvragen van fotografen uit eigen regio via offertewebsites is niet nieuw, maar is het wel zo verstandig om alleen fotografen te selecteren uit je eigen regio? Fotografie.nl vindt dat dat beter landelijk kan, en hanteert hiervoor een uniek systeem.

Zoek je een fotograaf voor bijvoorbeeld je bruiloft, bedrijfs-, productfotografie e.d., dan doe je er goed aan fotografen te selecteren die je aanspreken. De kwaliteit en stijl van de fotograaf is immers als eerste van belang bij het maken van een keuze, de afstand veel minder. Maak als opdrachtgever drie simpele stappen naar een betere match met een fotograaf.

Stap 1: Gratis aanmelden

Maak een gratis gebruikers account aan of log in rechtsboven. (Ontvang je niet direct een bevestigingse-mail? Check dan je spamfolder.)

Stap 2: Fotografen bekijken en volgen

Ga naar de fotografen pagina en bekijk de verschillende presentaties en foto's van fotografen. Je kan fotografen ook zoeken op trefwoord of door te filteren op discipline via het dropdown menu bovenin. Spreekt een fotograaf je aan klik dan op "Volgen". Na het maken van een mooie selectie ga je vervolgens naar de offerte pagina.

Stap 3: Offerte aanvraag formulier invullen.

Zorg dat je nog ingelogd bent en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Klik daarna op "Verstuur" en Fotografie.nl stuurt de aanvraag naar alle fotografen die je volgt.

Geen limiet op fotograaf offertes

Als aanvrager bepaal je dus zelf van hoeveel fotografen je een offerte wilt ontvangen en er zijn geen kosten aan verbonden. Deze extra service maakt deel uit van het PRO account voor de fotografen.

Bekijk hier de offerte pagina.

Redactie
| 06-07-2015
Boeken algemeen