Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Sony World Photography Awards 2016 geopend

De Sony World Photography Awards 2016 is alweer geopend. Er kunnen nu foto's ingestuurd worden tot begin januari 2016.

Voor geïnteresseerden is deelname mogelijk in vijf competities: Professional, Open, Youth, National Awards en Student Focus. Kijk op www.worldphoto.org voor de verschillende eisen per competitie.

foto: © John Moore / Getty Images, US, LíIris díOr, 2015 Sony World Photography Awards Suspect

De wedstrijd wordt voor de negende keer gehouden en ieder jaar komen zowel nieuw talent als gevestigde fotografen hiermee in de spotlight.

De awards' prijzen bestaan uit: de nieuwste Sony digitale imaging apparatuur, opname in de Sony World Photography Awards tentoonstelling in Somerset House in Londen, opname in het boek van de 2016 awards, en $ 30.000 (USD) voor de uiteindelijke winnaars.

John Moore, de winnaar van 2015: "De Sony World Photography Awards is de grootste fotowedstrijd van zijn soort en een belangrijk platform om werk te tonen aan een breed publiek. Het was al een beloning om genomineerd te worden en nu een prachtige verrassing om te worden geëerd met de L'Iris d'Or bij de prijsuitreiking in Londen. Ik zou zowel fotografie liefhebbers als professionals aanmoedigen om aan deze wedstrijd deel te nemen. Ik doe in ieder geval weer mee."

Redactie
| 03-06-2015
Boeken algemeen