Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Travel Photographer of the Year 2015 geopend

De internationale fotowedstrijd Travel Photographer of the Year (TPOTY) 2015 is geopend voor inzendingen. Dit jaar heeft TPOTY er een nieuwe categorie bij, genaamd Smart Shot.

Als een van de grootste reisfotografie-wedstrijden ontvangt TPOTY ieder jaar inzendingen uit meer dan honderd landen van zowel amateur als professionele fotografen.

foto: Marsel van Oosten
Spirit of Adventure

Dit jaar zijn er prijzen te winnen met drie portfolio categorieën, drie single-image awards, een New Talent categorie voor aankomend talent, een HD video categorie, de Young Travel Photographer of the Year (voor fotografen onder de 18 jaar) en de nieuwe Smart Shot categorie (voor beelden die met een mobile telefoon of tablet geschoten zijn).

Inspiratie kan gevonden worden in de reeks 'Journey' portfolio boeken die verkrijgbaar zijn op tpoty.com. De laatste Journey Seven wordt deze zomer gepubliceerd.

Inspiratie kan ook gevonden worden in de twee aankomende exposities van TPOTY. De tentoonstelling met de foto's van de winnaars van vorig jaar is van 6 juni tot 12 juli te bezichtigen in Lacock Abbey bij Bath. En de meest recente winnende beelden kunnen voor het eerst worden bekeken in London’s Royal Geographical Society van 24 juli t/m 5 september 2015.

Meer info op TPOTY.

Redactie
| 28-05-2015
lifestyle