Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Bekroond

Foto Kees Scherer Prijs 1993-2015

De winnende boeken van de Foto Kees Scherer prijs, gecombineerd met het juryrapport en ook met actueel werk van de prijswinnaars in één boek.

De tweejaarlijkse Foto Kees Scherer Prijs voor het beste Nederlandse fotoboek is de afgelopen elf keer uitgereikt aan topfotografen: Catrien Ariëns, Bertien van Manen, Eddy Posthuma de Boer, Paul den Hollander, Theo Baart, Céline van Balen, Geert van Kesteren, Kadir van Lohuizen, Niels Stomp, Henk Wildschut en Viviane Sassen. In 2015 is de prijs voor de twaalfde en laatste keer uitgereikt aan Koos Breukel tijdens het Fotofestival Naarden. Met de publicatie van dit boek wordt de traditie afgerond.

Hans van Blommestein werkte als art director voor Avenue. Ook was hij hoofd curator van Fotofestival Naarden, ontwerper voor het World Press Photo jaarboek en art director voor M, het maandelijks magazine van NRC Handelsblad. Hij is mede-oprichter van Fotofolio.

Bart Nieuwenhuijs is een freelance all round fotograaf. Na een succesvolle periode van magazine fotografie richtte hij zich op reclame fotografie. Hij is oprichter van Fotofolio en bestuurslid van de Kees Scherer Foundation.

Bekijk ook de open publicatie.

Bekroond - Hans van Blommestein en Bart Nieuwenhuijs in samenwerking met de stichting Foto Archief Kees Scherer
Pagina's: 288
Prijs: € 25,00
Uitgever: Lecturis
ISBN: 9789462261211

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 26-05-2015
Boeken algemeen