Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotografie.nl vernieuwd

Fotografie.nl opent in nieuwe vormgeving bomvol mogelijkheden voor fotografen

Vanaf vandaag is Fotografie.nl nieuw, met een sterker concept en modernere vormgeving biedt dit fotografen een mooie ruimte om fotowerk te tonen of om de eigen fotoverkoop te stimuleren.

De focus van de website ligt nu nog meer op de promotie en ondersteuning van de fotograaf met een PRO account. Nieuws en Kennisbank zijn altijd nog samen te vinden in de ARTIKELEN, maar veel meer is Fotografie.nl nu een platform waar fotografen actief zijn op hun eigen manier. En dit alles in een moderne en fotografisch verantwoorde omgeving!

Het nieuwe PRO account biedt behalve een gelikte presentatiepagina, veel publicatie mogelijkheden om je fotowerk te tonen en te verkopen. De bezoeker vindt nu sneller zijn weg binnen de website waarbij je als fotograaf veel dichterbij bent. De inkoopsprijzen van de fotoproducten die aangeboden kunnen worden via GALERIES of KUNST zijn zeer scherp, wat betekent dat er met aantrekkelijke verkoopprijzen meer winst te halen is.

Ook is er nu een aparte PORTFOLIO pagina waar specifieke kwaliteiten aan het publiek getoond kunnen worden en desgewenst interactief commentaar gegeven kan worden. Het onderdeel PROJECTEN is momenteel nog in ontwikkeling en wordt later verbeterd ingevoerd.

Overige vernieuwingen

▪ Nieuwe webserver voor extra snelheid
▪ Website front-end geheel responsive uitgevoerd, dus ook geschikt voor tablets en smartphones
▪ Drie presentatiemogelijkheden voor GALERIES (voorheen shoots): justified, stacked en grid
▪ Geheel vernieuwde KUNST pagina (voorheen Artshop)
▪ Gezamenlijke PORTFOLIO pagina met zoekfunctie
▪ Verbeterde FOTOGRAFEN pagina
▪ Nieuwe PRESENTATIE pagina voor de fotograaf
▪ Nog beter geautomatiseerde afwerking van de fotobestellingen

We zijn erg blij met deze metamorfose waarvan we nu nog de beta-versie draaien (verbeteringen zijn nog in volle gang), en natuurlijk heel benieuwd naar wat jij ervan vindt. Laat het ons weten!

Redactie
| 23-05-2015
Boeken algemeen