Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

Vijf Nederlandse fotografen genomineerd voor SWPA 2014

Vijf Nederlandse fotografen zijn genomineerd voor de prestigieuze Sony World Photography Awards 2015, een van de grootste fotografiewedstrijden ter wereld.

De vijf fotografen zijn zowel in de professionele als open competitie gekozen uit 173.440 inzendingen vanuit 171 verschillende landen. Nooit eerder zijn er zoveel inzendingen geweest voor deze wedstrijd.

foto: © Carla Kogelman, Netherlands, Shortlist, People, Professional Competition, 2015 Sony World Photography Awards
Ich bin Waldviertel, 2

Serie beschrijving: Hannah and Alena are two sisters growing up in the Waldviertel, the rural area between Vienna and Czech Republic.

De zes fotografen zijn:
Julie van der Vaart, Professional Conceptual
Carla Kogelman, Professional People
Michiel Hageman, Open Architecture
Lione Bakker, Open Enhanced
Theo de Witte, Open Enhanced

De SWPA die nu voor de achtste keer georganiseerd wordt is een van de meest prestigieuze fotowedstrijden ter wereld, en geeft intertnationale bekendheid en kansen aan zowel winnende als genomineerde fotografen.

foto: © Lione Bakker, Netherlands, Shortlist, Enhanced Open, 2015 Sony World Photography Awards
Spread your wings

Image Description: Model Coby Bruin with the bird Indy.

Alle genomineerde foto's worden van 1 tot en met 18 mei getoond in Somerset House in London als onderdeel van de 2014 Sony World Photography Awards Exhibition.

De professionele finalisten maken straks (23 april 2015) kans op de titel Sony World Photography Awards Photographer of the Year voorgesteld als de Iris d'or, plus 30.000 dollar en een professionele Sony-camera uitrusting. De winnende amateur ontvangt 5.000 dollar plus een professionele Sony-camera uitrusting.

Meer informatie op www.worldphoto.org.

Redactie
| 25-02-2015
lifestyle