Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

SWPA: nieuwe mobiele telefoon fotowedstrijd

Sony World Photography Awards lanceert nieuwe mobiele telefoon fotowedstrijd 2015

foto: © Anthony Lepinay
Sony Xperia Z3

World Photography Organisation heeft vandaag een nieuwe prijs gelanceerd voor mobiele telefoon fotografie op de Sony World Photography Awards 2015.

De nieuwste cameratechnologie op mobiele telefoons is steeds meer geschikt voor fotografen. Onder alle omstandigheden en op diverse plaatsen kan tegenwoordig ieder moment eenvoudig vastgelegd worden. De 'mobile phone' categorie van de SWPA 2015 erkent deze nieuwe creatieve vrijheid en laat zien dat fotografen zich in deze nieuwe vorm van kunst kunnen uitdrukken.

Fotografen hebben nu een maand de tijd om hun beste beeld in te sturen voor het thema You get out of life what you put in. Ga voorbij het meest voor de hand liggende en laat je inspireren door wat er om je heen gebeurt. Kijk met je telefoon door een andere lens en ontdek wat echt bijzonder is.

Insturen is vrij op www.worldphoto.org en sluit op 27 januari a.s.

De twintig beste foto's worden uitgekozen door de volgende juryleden:
Anna Dickson (Director of Photography, Huffington Post, US)
Chris Hudson (Group Art Editor, National Geographic Traveller, UK)
Anthony Lepinay (Photographer and Creative Director, France)
Alvin Soon (Associate Editor, HWM and HardwareZone.com, Singapore)
Evgeny Tchebotarev (CPO and Co-Founder, 500px, Canada)

Deze twintig beelden worden hierna vertoond op de website www.worldphoto.org, en een finale winnaar wordt uitgekozen via een publieke stemming van 10 tot 17 maart.

De maker van de publiekswinnaar wordt naar Londen gevlogen om de Sony World Photography Awards gala ceremony bij te wonen op 23 april en ontvangt een Sony smartphone en tablet met productbundel.

foto: © Anthony Lepinay
Sony Xperia Z3

Anthony Lepinay is creatief directeur en fotograaf in Parijs. Hoewel hij geen fotograaf van beroep is fotografeert hij wel elke dag en wordt bijna dwangmatig aangetrokken tot lijnen maar ook tot straatfotografie. Hij is momenteel bezig met een project over het ondergrondse leven in steden.

Gertrude Boers
| 27-01-2015
Boeken algemeen