Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Photoshop Elements 13

Adobe brengt Adobe Photoshop Elements 13 uit

Adobe heeft de nieuwe versie van de consumentensoftware voor foto- en videobewerking aangekondigd: Adobe Photoshop Elements 13 en Adobe Premiere Elements 13. Hiermee biedt Adobe een nieuwe collectie van eenvoudig te gebruiken bewerkingstools en -technieken waarbij de gebruiker begeleid wordt om tot de beste resultaten te komen.

Photoshop Elements 13 heeft de volgende nieuwe functies en tools:

• Betere foto mash-ups - Het kopiëren van mensen of objecten van de ene foto naar de andere is voor veel consumenten een favoriete functie. Met de nieuwe Photomerge Compose kan dit nu zeer eenvoudig. De objecten of personen kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan een foto. Hiervoor werkt Photomerge Compose samen met de Refine Selection Brush, om precieze selecties te maken en met Adobe's Match Color Tone, dat automatisch belichting en schaduwen aanpast aan de foto. Hierdoor ziet het eindresultaat er uit alsof deze origineel zo genomen is.

• Ontwerp je mooiste Facebook cover en profielfoto - Consumenten kunnen nu hun Facebook cover en profielfoto eenvoudig op elkaar aan laten sluiten en tekst en plaatjes toevoegen om een geïntegreerde lay-out te creëren die zeker opvalt.

• Zwart/wit foto's met een persoonlijk tintje - Drie nieuwe Guided Edits voegen extra effecten toe aan zwart/wit foto's. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk één kleur uit de foto laten springen, terwijl de rest zwart/wit blijft.

• Vijftig stijlvolle manieren om foto's naar je hand te zetten - De nieuwe Effects Variations bouwt voort op de meest populaire verbeteringen in de Expert-stand en biedt vier additionele opties per look wat neerkomt op een totaal van vijftig nieuwe bewerkingsopties om je foto te bewerken in één muisklik.

• Foto's bijsnijden als een professional - Verbeter foto's met Intelligent Crop Suggestions. Deze tool analyseert gezichten, horizonnen en andere fotografische elementen om vervolgens vier manieren te tonen om de foto volgens compositieregels bij te snijden.

Adobe Photoshop Elements 13 (Mac en Windows) is per direct beschikbaar voor € 102,09 (inclusief BTW) via www.adobe.com en de Adobe retailers. Upgraden vanaf een oudere versie is ook mogelijk voor € 83,64 (inclusief BTW).

Informatie over versies in andere talen, prijzen, upgraden en ondersteuningsvoorwaarden is beschikbaar op www.adobe.com. Kijk voor gratis trainingsvideo's van Adobe Photoshop Elements op Adobe TV.

Ingezonden mededeling
| 25-09-2014
Boeken algemeen