Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

NL fotografie weer naar New York

Na deelname aan Photoville 2012 en 2013, zijn curator Aloys Ginjaar en producer Astrid Verhoef voor de derde maal uitgenodigd om Nederlandse fotografie naar New York te brengen.

Vorig jaar trok de tweede editie van Photoville maar liefst 58.000 bezoekers en de reacties op de expositie van Ginjaar & Verhoef Keep on Dreaming waren overweldigend. Na New York en dankzij het succes op Photoville is Keep on Dreaming ook vertoond in Amsterdam en in Tokyo.

Het thema van de expositie voor Photoville 2014 is Alive!. Een ode aan het leven zelf in de breedste zin van het woord. De verschillende stadia die ons leven doorloopt, de mooie momenten die we meemaken en de hindernissen die we tegenkomen. Het leven dat ons verbindt, binnen welke cultuur we ook geboren zijn. Onze zoektocht naar geluk, onze ambities en de invulling die we eraan geven.

“We zijn op zoek gegaan naar fotografie die de intrinsieke waarde van het leven visualiseert en ons kan inspireren door schoonheid, humor, hoop en verbeelding.”

Photoville is een initiatief van United Photo Industries. Alive! bestaat uit 60 foto’s van 28 Nederlandse fotografen. Aloys Ginjaar, Astrid Verhoef en een aantal deelnemende fotografen zullen aanwezig zijn tijdens dit grootse evenement.

Aan ALIVE! doen mee:
Rogier Alleblas, Sacha de Boer, Hester den Boer, Jenny Boot, Jolande des Bouvrie, Oski Collado, Annelies Damen, Peter Day, Ton Dirven, Flip Franssen, Gertjan van Geerenstein, Aloys Ginjaar, Julia Gunther, Amerens Hedwich, Judith Heinsohn, Harold Van de Kamp, Mariska Karto, Peter de Krom, Tom Meerman, Maartje Roos, Sanne Thunnissen, Romy Treebush, Inge Trienekens, Dimitri Valentijn, Baukje Venema, Astrid Verhoef, Hélène Wiesenhaan, Yvonne Witte.

Meer info: www.photoville.com/2014-exhibitions/alive/.

Ingezonden mededeling
| 13-08-2014
Boeken algemeen