Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe onthult nieuw Creative Cloud Photography Plan

Adobe heeft het nieuwe Adobe Creative Cloud Photography Plan aangekondigd. Dit nieuwe plan is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in fotografie geïnteresseerd is. Het plan kost €12,29, inclusief BTW per maand, en geeft gebruikers toegang tot Photoshop CC en Lightroom 5 voor de desktop en Lightroom mobile voor de iPad en iPhone.

Tevens is vandaag het geheel nieuwe Photoshop Mix aangekondigd. Met deze app voor de iPad hebben gebruikers toegang tot krachtige Photoshop-functies die normaal gesproken alleen vanaf de desktop te gebruiken zijn. Hierdoor is het nu ook mogelijk om onderweg te creëren en grote bewerkingen door te voeren. Photoshop Mix is gebouwd met de nieuwe Adobe Creative Software Development Kit (SDK).

Photoshop CC, onderdeel van het Creative Cloud Photography Plan, is geüpdatet met de nieuwe features:

• Perspective Warp
• Blur Gallery bewegingseffecten
• Focus Mask
• Verbeterde Content-Aware kleuraanpassing
• Verbeterde stylus-ondersteuning en experimentele features voor Windows 8.1

In april heeft Adobe Lightroom mobile, de mobiele app-versie van Lightroom voor de iPad aangekondigd. Lightroom mobile is nu ook beschikbaar voor de iPhone. Lightroom mobile voor de iPhone en iPad biedt gebruikers een efficiënte manier om afbeeldingen te beheren en te bewerken op de desktop, via mobile devices en het web.

Photoshop Mix biedt een verbonden mobiele workflow naar de Creative Cloud. Geschikt voor iedereen die op een mobiel apparaat toegang tot krachtige bewerkingstools wil.

Het Creative Cloud Photography Plan is beschikbaar vanaf €12,29 per maand, inclusief BTW. Kijk voor meer informatie op: www.adobe.com/go/photographyplan.

Ga aan de slag met Lightroom mobile: www.adobe.com/go/lrmobile_getstarted.

Photoshop Mix is gratis te downloaden in de Apple app store. Ga voor meer informatie over Photoshop Mix naar: mix.adobe.com.

Ingezonden mededeling
| 19-06-2014
Boeken algemeen