Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Lightroom mobile voor iPad

Professionele fotobewerking op de iPad

Adobe Lightroom mobile, de mobiele app-versie van Lightroom voor desktop, is nu beschikbaar als onderdeel van Adobe Creative Cloud.

Dankzij de nieuwe mobiele versie zijn de Lightroom-tools nu beschikbaar voor de iPad. Deze bieden gebruikers de mogelijkheid om afbeeldingen te bewerken, ordenen, delen en synchroniseren, zonder tussenkomst van de desktop.

Lightroom mobile maakt gebruik van nieuwe Smart Preview-technologieën, waardoor professionele fotobewerkingsmogelijkheden, zoals het non-destructive - ofwel met behoud van het origineel - verwerken en bewerken van foto’s ook via mobiele devices en het web beschikbaar zijn.

Lightroom mobile is beschikbaar als onderdeel van Adobe Creative Cloud Photoshop Photography Program. Voor 9,99 Euro per maand exclusief BTW krijgen fotografen toegang tot Lightroom 5 en Photoshop CC voor de desktop en ook Lightroom mobile voor de iPad.

Door Lightroom mobile en de geoptimaliseerde synchronisatie-architectuur zijn de tools van Lightroom 5 beschikbaar op de iPad, waaronder:

• Synchroniseren van mobiele fotobewerkingen, meta-data en collectiewijzigingen naar de Lightroom-catalogus op een Mac of Windows-computer
• Automatisch importeren van foto’s die zijn vastgelegd op een iPad en terug-synchroniseren naar de Lightroom-catalogus op de computer
• Offline bewerken van afbeeldingen voor een volledig mobiele gebruikerservaring Foto’s synchroniseren tussen Lightroom 5 en Lightroom mobile. Gesynchroniseerde foto’s kunnen ook bekeken worden op elke webbrowser

Kijk voor meer informatie over productfuncties, upgrade voorwaarden, prijzen en taalversies op: www.adobe.com/go/lrmobile.

Ingezonden mededeling
| 09-04-2014
Boeken algemeen