Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Foam Talent Call 2014 geopend

Het internationale fotografietijdschrift Foam Magazine opende op woensdag 29 januari 2014 de officiële inschrijving voor de achtste editie van zijn jaarlijkse Talent Call. Wereldwijd worden alle fotografen tussen 18 en 35 jaar uitgenodigd om hun portfolio in te zenden voor opname in het Talent-nummer van het magazine.

Ieder jaar wijdt Foam Magazine zijn herfstnummer aan de publicatie van het werk van jong talent. Voor deze fotografen is de publicatie een springplank naar de internationale fotografieindustrie, die hen wereldwijde erkenning en lof oplevert. orig jaar werden de winnende portfolio’s gekozen uit meer dan 1500 inzendingen vanuit de hele wereld. De winnende portfolio’s, geselecteerd door de redactie van Foam Magazine, worden gepubliceerd in de Talent editie van Foam Magazine die in augustus 2014 zal verschijnen.

foto: © Thomas Rousset
Foam talent 2013, from the series prabérians

De Foam Talent Call 2014 is open voor alle fotografen wereldwijd tussen 18 en 35 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 35,-. Het werk van de geselecteerden wordt gepubliceerd in het Talent nummer en op verschillende manieren gepromoot via het internationale fotografienetwerk van Foam Magazine, zowel online als offline.

Het werk zal eveneens getoond worden tijdens een openlucht Talent tentoonstelling op de Unseen Photo Fair (september 2014) en de tentoonstelling zal internationaal afreizen naar een aantal bijzondere locaties. De redactie kiest de portfolio’s onder meer op basis van de creatieve visie en het concept van de ingezonden series.

foto: © Joshua Citarella
Foam talent 2013, from te series combination game

Eerdere Foam Talenten zijn onder andere Melinda Gibson, Ina Jang, Alex Prager, Raphaël Dallaporta, Jessica Eaton, Shane Lavalette, Sam Falls, Noémie Goudal¸ Daniel Gordon, David Benjamin Sherry, Daisuke Yokota, Peter Puklus, en meer.

Voor meer informatie: www.foamtalent.com.

Redactie
| 06-02-2014
lifestyle