Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Nieuwe drukpers voor een extra groot fotoalbum

Voor professionele fotoboeken is FotofabriekPro een betrouwbare leverancier. De drukkerij richt zich voornamelijk op vakfotografen, vormgevers en kunstenaars.

Door een toenemende klantbehoefte en aanbod vanuit vakfotografen, breidt het aanbod van fotoproducten op de consumentenmarkt, zich tegenwoordig in rap tempo uit. Ook op professioneel vlak is er steeds meer vraag naar specifieke en speciale foto gerelateerde producten.

Maar hoe zit dit op professioneel vlak?

FotofabriekPro biedt verschillende fotoproducten voor professionele fotografen. Door een toenemende vraag naar extra grote en luxe fotoalbums heeft FotofabriekPro sinds kort een nieuwe drukpers.

Met deze drukpers kunnen niet alleen vellen tot 90 cm breed worden gedrukt, maar biedt het ook de mogelijkheid om een nieuw soort vlakliggend fotoalbum te produceren.

Topalbum XXL

Een voorbeeld van een nieuw soort vlakliggend fotoalbum is het Topalbum XXL. Dit fotoalbum heeft een formaat van 30x40 cm en is dus opengeslagen maar liefst 80 cm breed! Deze fotoalbums zijn daarom uitermate geschikt voor doorlopende of panoramafoto’s. Het Topalbum XXL is standaard voorzien van 60 pagina’s en wordt gelamineerd met een matte of glansafwerking.

Het Topalbum XXL is een ware eyecatcher en is zeer geschikt als trouwalbum, afscheidsboek of bedrijfspresentatie.

Demoalbum

Ter kennismaking van dit nieuwe soort fotoalbum worden fotografen in de gelegenheid gesteld om eenmalig een demoalbum te bestellen voor de introductieprijs van slechts € 50,- (normale prijs € 225,- excl. BTW). Deze actie is geldig t/m 1 maart 2014.

Over FotofabriekPro

FotofabriekPro produceert in eigen huis een compleet assortiment aan fotoproducten. Dit varieert van luxe fotoalbums tot aan canvasdoeken, visitekaartjes en wenskaarten.

Voor meer informatie over FotofabriekPro en de productie, kunt u contact opnemen via: www.fotofabriekpro.nl.

Ingezonden mededeling
| 24-01-2014
Boeken algemeen