Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotoboek!

een dag voor professionals en liefhebbers van het fotoboek

Fotoboek! is een dag voor professionals en liefhebbers van het fotoboek. Met naast veel fotoboeken (oud en nieuw, ruil, koop en kijk), ook films en documentaires, interviews met fotografen en vormgevers, de opening van de expositie Afrika Herzien met werk van Hillie de Rooij en Lard Buurman en nog veel meer.

Verder kan je ook kennis opdoen of afkijken over het maken van een fotoboek, het verzamelen van fotoboeken of gewoon het bekijken van fotoboeken bij speeddates, workshops en een lezing over dat ene speciale boek.

Oproep aan alle fotografen met een fotoboek op de plank!

Heb jij ooit een boek in eigen beheer uitgegeven en staat de helft van de oplage nu onder je bed stof te vangen? Breng ons een stapel en wij zullen tijdens de tweede editie van Fotoboek! op 16 februari onze uiterste best doen om ze voor je aan de man te brengen. Laat het al je collega’s weten dan hebben we over twee maanden een fantastische stapel.

Wil je meedoen en ben je oud student van de kabk, stuur dan een mailtje naar Corinne Noordenbos: C.Noordenbos@kabk.nl of meld je aan op de alumnifacebookpagina van de KABK.

Ben je geen oud student van de KABK, stuur dan een mailtje naar Mirjam Zweers van Het Nutshuis: zweers@nutshuis.nl.

Ingezonden mededeling
| 04-01-2014
Boeken algemeen