Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Adverteren

Adverteren op Fotografie.nl

Wilt u een product of dienst op het gebied van fotografie promoten? Fotografie.nl is een website voor fotografen en fotografie-liefhebbers.

Doelgroep

Veel Nederlandse fotografen van verschillende disciplines maken dagelijks gebruik van de online faciliteiten op onze website, maar ook voor de fotoconsument en fotoliefhebber is er van alles om te ontdekken. Dit maakt Fotografie.nl voor een aanbieder van fotografische producten of diensten tot een aantrekkelijke plek om te adverteren.

Advertentie mogelijkheden

- Beeld advertentie op de homepage (per week)
- Boek promotie op de homepage (per week)
- Banner campage op de artikelen pagina (op CPM basis)
- Onafhankelijke productbespreking (per keer)
- Advertorial (per keer)
- Nieuwsitem (per keer, kan in combinatie met beeld op homepage)>br> - Free publicity
- Zichtbaar als partner/sponsor met banner in de footer (per jaar)

Beeldadvertentie op homepage

De homepage van Fotografie.nl toont alleen beeldmateriaal, daarom bieden wij op deze pagina beeldadvertenties aan. Elke plek (vak) op de homepage kan gebruikt worden om te adverteren. De prijs van een advertentie plek is afhankelijk van positie en de grootte. De beeldadvertentie verwijst naar een interne advertorial of artikel of naar een directe externe link.

Boek promotie op homepage

Onderaan onze homepage zijn drie riante plekken gereserveerd ter promotie van recent verschenen boeken over fotografie. Standaard laten we daar een boekcover zien die als men erop klikt direct verwijst naar een boekartikel, onderaan het boekartikel is er een mogelijkheid om het boek direct te bestellen bij Bol.com.

Bannercampagne

Opvallen bij de bezoekers? Een banner is dan een prima keuze. Deze kan geplaatst worden in specifieke rubrieken, afhankelijk van de advertentiedoelstelling.

Product bespreking

Fotografie.nl brengt reviews uit van willekeurige nieuwe producten. Gezien de waardering die we hiervoor vanuit ons lezerspubliek ontvangen zullen we dit zeker blijven doen. U kunt als producent of productpromotiebedrijf invloed uitoefenen op de selectie van producten die volgens ons in aanmerking komen voor een productbespreking, we bespreken graag met u de mogelijkheden.

Advertorial

Zelf content aanleveren in de vorm van een advertorial is altijd mogelijk, graag wel voorzien van wat beeldmateriaal, we plaatsen geen artikelen zonder beeld. Het artikel komt tussen onze gewone nieuwsstroom te staan, en wordt ook automatisch in onze twitterfeed en Facebook pagina geplaatst.

Free publicity

Fotografie.nl is altijd geïnteresseerd in nieuwsberichten over relevante evenementen (festivals, tentoonstellingen), marktontwikkelingen en andere wetenswaardigheden over fotografie. Binnen de redactieformule passende persberichten (mits niet commercieel) publiceren we meestal gratis of tegen zeer laag tarief en nemen we zo mogelijk op in de nieuwsbrief.
Persberichten stuurt u naar: redactie@fotografie.nl

Zichtbaar als partner/sponsor met banner in de footer

Laat zien dat je de fotografie een warm hart toedraagt en steun onze website met een klein maandbedrag. Als tegen presentatie bent u met een banner in de footer van Fotografie.nl zichtbaar en daarmee te zien op alle pagina's van de website. Ook plaatsen wij dan met korting nieuwsberichten van jullie op onze website.

Exposities

We plaatsen niet vanzelf alle expositie berichten die we binnen krijgen. Aandacht krijgen vaak de grote namen en publiekstrekkers, maar ook de exposities van fotografen die Fotografie.nl steunen d.m.v. een PRO account. Een PRO account is tegen een geringe vergoeding afsluitbaar. In de aankondiging van je expositie wordt dan verwezen naar een portfolio, galerie of kunst onderdeel op Fotografie.nl.

Contact

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een tariefkaart te ontvangen.

|