Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Insturen foto's Zilveren Camera 2013

Vanaf 1 december 2013 kunnen alle Nederlandse of in Nederland woonachtige en werkzame fotojournalisten hun werk insturen voor de Zilveren Camera en de Canon Prijs. In deze nieuwsbrief leggen we stap voor stap uit hoe het materiaal moet worden aangeleverd

foto: Winnaar Nationale Portretprijs 2012: Stephan Vanfleteren
Rem Koolhaas, architect en stedenbouwkundige

De omgeving voor het inzenden van foto’s is powered by het Amerikaanse bedrijf OmniContests.

1. Account aanmaken

Om foto’s voor de Zilveren Camera te kunnen uploaden, moet je eerst een account aanmaken. Ook degenen die vorig jaar hebben ingezonden zullen opnieuw een account moeten aanmaken. Dit kan pas vanaf 1 december.

2. Bekijk het filmpje

De Zilveren Camera heeft een filmpje gemaakt waarin het inzenden stap voor stap wordt uitgelegd.

3. Start met uploaden

Houd er rekening mee dat het uploaden wat tijd in beslag kan nemen.

4. Checklist

Let op: als de naam van de fotograaf anders is dan de inzender, bijvoorbeeld omdat een bedrijf inzendt namens de fotograaf, zorg dan dat de naam van de fotograaf juist is ingevoerd in het veld: ‘Naam fotograaf’.

Let op 2: Noteer altijd het Entry-ID-nummer van je inzending even ergens op een papiertje of een post-it. Mocht je vragen hebben over je inzending, of er is iets misgegaan of er moet iets worden gewijzigd, dan kunnen we je alleen helpen als je ons het id-nummer van je inzending kunt geven.

Uitreiking en expositie

De jaarlijkse uitreiking in het Fotomuseum in Den Haag is dit jaar op 26 januari 2014. Op die dag worden de winnaars per categorie bekendgemaakt.

Het werk van de winnende fotografen wordt daarna in Het Fotomuseum tentoongesteld. De expositie van de Zilveren Camera winnaars is te zien van 25 januari tot 6 april 2014.

Meer informatie op www.zilverencamera.nl.

Ingezonden mededeling
| 28-11-2013
lifestyle