Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Lightroom 5 Ontmaskerd

Het nieuwste boek Lightroom 5 Ontmaskerd van fotograaf Piet Van den Eynde laat werkelijk niets onbesproken als het gaat om Lightroom: of je nu op zoek bent naar de ideale workflow, nuttige plugins, afdrukmogelijkheden, of alles te weten wilt komen over geavanceerde fotobewerking.

Dit geïntegreerde workflowpakket - bestaande uit zeven logisch geordende modules - laat je handig en efficient omgaan met je groeiende collectie digitale foto's. Zoals elk nieuw pakket heeft ook Lightroom zijn eigenheden, die je in dit boek uitgelegd vindt.

Lightroom 5 ontmaskerd is meer dan een gewone opsomming van welk knopje wat doet. Het boek biedt een combinatie van uitleg, inzicht en praktische tips.

Af en toe wordt ook een zijsprongetje gemaakt naar grote broer Photoshop en ook andere nuttige grafische programma's of plug-ins worden besproken.

Adobe Photoshop Lightroom is een ideaal hulpmiddel bij het organiseren, bewerken en publiceren van je fotocollectie. Om snel aan de slag te gaan met dit uitgebreide programma vind je in dit boek een heldere uitleg van de basishandelingen.

Stap voor stap maak je kennis met de talrijke functies en instellingen van Lightroom 5 en leer je aan de hand van uitgewerkte voorbeelden efficiënt te werken. De praktische cases aan het einde van elk hoofdstuk lichten een specifiek onderwerp uit. Meer gevorderde gebruikers kunnen hun hart ophalen aan de meer dan tien nieuwe Pro-cases.

‘Omdat de uitleg in dit boek verder gaat waar andere gidsen stoppen, is het zonder meer één van de betere boeken in het genre.’
— Jurriaan Nijkerk, hoofdredacteur van PhotoNmagazine.eu

Dit boek is geschikt voor Mac- én Windows-gebruikers van Lightroom 5 en voor zowel de Nederlandse als de Engelstalige versie.

Met gratis online bonusmateriaal!

De auteur

Auteur Piet Van den Eynde is freelance fotograaf en Adobe Photoshop Certified Expert. Hij verzorgt trainingen over digitale beeldbewerking met Adobe Lightroom en Adobe Photoshop. Ook onderhoudt hij een eigen blog met praktische tips over Lightroom, fotografie en Photoshop. Zo kent hij als geen ander de vragen waarmee beginnende gebruikers worstelen, en de uitbreidingen die meer gevorderde Lightroom-gebruikers aanspreken.

Lightroom 5 Ontmaskerd - Piet van den Eynde
Pagina's: 368
Prijs: € 29,95
Uitgever: Pearson
ISBN: 9789043030335

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 04-10-2013
lifestyle