Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Succes Keep on Dreaming in NY

Nederlandse exposities trekken veel aandacht op Photoville

Terwijl in Nederland de Fotoweek en Unseen veel aandacht trokken vond in het Brooklyn Bridge Park in New York van 19 tot en met 29 september de tweede editie van Photoville plaats. Het door United Photo Industries gehouden container-fotofestival met 43 tentoonstellingen haalde in twee lange weekends maar liefst 58.000 bezoekers.

Nederland was er na de Verenigde Staten met de meeste exposities vertegenwoordigd: Keep on Dreaming (georganiseerd door Aloys Ginjaar en Astrid Verhoef), Don’t stay here (Fotofestival Naarden), Only in Burundi van Anaïs Lopez en Sequel (Noorderlicht). Martin Roemers liet werk uit Metropolis zien.

foto: © Astrid Verhoef

De Nederlandse consul-generaal Rob de Vos opperde tijdens de door het consulaat in de Beergarden aangeboden receptie dat in 2014 nog meer Nederlandse fotografie moet worden gesteund.

Keep on Dreaming met 64 foto’s van 23 fotografen was de publiekslieveling. Een oudere dame roemde het met: "Each picture is talking to me." De door Astrid Verhoef met veel liefde geproduceerde en met steun van onder anderen de FotografenFederatie in New York gedrukte Keep on Dreaming-krant vond dan ook gretig aftrek.

Keep on Dreaming is volgend jaar ook te zien bij de Amstel Gallery in Amsterdam. Opening 8 februari. En er is serieuze belangstelling uit Tokyo.

Kijk ook op http://www.facebook.com/keepondreamingexhibition en http://photovillenyc.org.

Ingezonden mededeling
| 04-10-2013
Boeken algemeen