Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Photoshop Elements 12

Adobe heeft vandaag Adobe® Photoshop Elements 12 aangekondigd. Dit is de allernieuwste versie van de fotobewerkingssoftware voor consumenten. Klanten kunnen gebruik maken van krachtige mobiele toepassingen en profiteren van de voordelen van professionele bewerkingstechnologie die wordt aangeboden in een intuïtieve omgeving.

Photoshop Elements 12 heeft de volgende nieuwe functies en tools:

Mobile Access - Met Elements Mobile Albums hebben klanten altijd toegang tot hun dierbare herinneringen. Met Adobe® Revel™ kunnen gebruikers hun foto’s en video’s bekijken, bewerken en delen op hun smartphone , tablet en desktop, zowel thuis als onderweg.

Content-Aware Move – Met deze exclusieve technologie van Adobe kunnen klanten eenvoudig objecten verplaatsen binnen een foto en worden achtergebleven lege ruimtes automatisch opgevuld.

Pet Eye Correction – De functie is op basis van vele verzoeken van klanten toegevoegd. Pet Eye biedt een eenvoudige oplossing voor het probleem van de reflectie van de flits in de ogen van dieren, die niet wordt aangepakt door Red Eye correctie-technologie.

Auto Smart Tone - Exclusieve intelligente software die de bewerkingsvoorkeuren van gebruikers onthoudt, waardoor naar mate klanten het meer gebruiken, ze met een druk op de knop aanpassingen kunnen doen.

Quick Frames , Effects and Textures - One-click fotolijsten, effecten en texturen, geïnspireerd door de meest populaire looks die klanten creëerden in de Expert-modus.

Guided Edits - Stap-voor-stap instructies om Zoom Burst- en Photo Puzzle-effecten te creëren, maar ook Restore Old Photo, die gebruikers in staat stelt om beschadigde of oude foto's te herstellen.

Straighten Tool - Vult ontbrekende randen aan door het gebruik van exclusieve Content-Aware technologie.

Share to Twitter - Deel een foto met een tweet op Twitter.

64-bits ondersteuning voor Mac - Maakt efficiënter gebruik van het ingebouwde geheugen van computers, maximaliseert de prestaties en maakt het mogelijk om grotere afbeeldingsbestanden en video's snel te bewerken.

Adobe Photoshop Elements 12 (Mac en Windows) is per direct beschikbaar op www.adobe.com voor EUR 99.99, met upgradeprijs van EUR 79.99. De producten zijn spoedig beschikbaar via geautoriseerde resellers.

Adobe Revel is een app beschikbaar voor iOS- en Windows-apparaten. De app is gratis bij maximaal 50 foto- of video-uploads per maand.

Informatie over andere taalversies, prijzen, upgrades en ondersteuning is beschikbaar op www.adobe.com. Voor gratis trainingsvideo's bezoek AdobeTV op http://tv.adobe.com/product/photoshop-elements voor Adobe Photoshop Elements.

Ingezonden mededeling
| 24-09-2013
Boeken algemeen