Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Bewuster en beter werken met Adobe Photoshop Elements 11

U hebt een camera vol opnamen. Open de foto’s op uw computer en leg de afbeeldingen langs een kritische meetlat. Zijn ze allemaal geslaagd? Waarschijnlijk niet. Jammer van dat onderbelichte landschap, helaas van die vinger voor de lens. Er zijn genoeg redenen te bedenken om Adobe Photoshop Elements erbij te halen.

Photoshop Elements wordt wel het ‘kleine broertje’ van Adobe Photoshop genoemd, maar dat is niet terecht. Photoshop Elements is een volledig programma voor beeldbewerking waarmee u digitale foto’s beheert, verandert en met andere mensen deelt. Het is een totaaloplossing.

U leert in dit boek dat het maken van goede foto’s begint bij het fotograferen zelf. Kies een onderwerp, bepaal een compositie, stel de camera in en druk af. Hierna gaat u aan de slag in de digitale donkere kamer van Photoshop Elements: u beheert, corrigeert en vervalst.

De auteur laat u aan de hand van talloze speelse voorbeelden zien hoe u een digitale beeldartiest wordt. U bent snel bekend met corrigeren, retoucheren, selecteren, lagen stapelen, schilderen, afdrukken en publiceren van uw foto’s.

Dit boek is gebaseerd op de Nederlandstalige versie van Photoshop Elements 11, maar door de opzet is het ook geschikt voor gebruik naast andere versies van de software.

Over de auteur:

André van Woerkom, voormalig hoofdredacteur van Color Graphics Magazine, heeft vijftien jaar ervaring als researcher, docent, vertaler en schrijver. Hij schreef meer dan vijftien boeken over fotografie en beeldbewerking.

Bewuster & beter werken met Adobe Photoshop Elements 11 - André van Woerkom
Pagina's: 304
Prijs: € 29,95
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789059406322

BESTEL DIT BOEK:

Ingezonden mededeling
| 13-08-2013
lifestyle