Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Uitleg PRO account

Een PRO abonnement bij het publiciteitsplatform Fotografie.nl heb je al vanaf 4,99 per maand.

Na het activeren van een PRO status is het mogelijk om als fotograaf op Fotografie.nl zichtbaar te zijn via de volgende website onderdelen:
Fotografen - Fotografen overzicht, hier kan men fotografen zoeken, volgen en offertes aanvragen.
Galeries - Moderne fotogaleries met optionele verkoopfunctie
Portfolio's - Presentatie van jouw beste fotowerk (in opdracht) zonder verkoopfunctie
Kunst - Je mooiste artistieke fotowerk te koop aanbieden
Workshops - Aktueel overzicht van workshops door fotografen.

Eigen pagina

Via jouw vermelding op FOTOGRAFEN is je eigen pagina (www.fotografie.nl/jouwnaam) vindbaar, daarin kan je op diverse manieren alle zelfpromotie plaatsen, en worden automatisch je laatste uploads getoond bij de diverse onderdelen. Verder is er ruimte voor contactinformatie via het contactformulier of het door jouw opgegeven telefoonnummer, website en social media links.

De admin

Aan de achterkant is in de admin omgeving voor de fotograaf alles eenvoudig zelf in de stellen, zoals het uploaden van foto's, aanmaken van galeries, portfolio's, toevoegen van teksten en gegevens, inzien van facturen en ook kun je hier t.b.v. de fotoverkoop zelf je prijzen en marges bepalen.

Zelf je prijzen en marges bepalen

In je admin kan je bij het onderdeel "prijsprofielen" (bij Cijfers) zelf profielen aanmaken met prijscombinaties van de verschillende fotoproducten. Standaard staat er een algemeen prijsprofiel aan, maar we raden je aan deze goed door te lopen zodat je je ervan bewust bent tegen welke prijzen je je werk te koop aanbiedt, en je dit kan aanpassen waar je dat nodig acht.
Je kan diverse prijsprofielen aanmaken, eenmaal gedaan kan je eenvoudig een van de aangemaakte prijsprofielen toekennen aan een galerie, kunstfoto of project. Als fotograaf heb je dus zelf de mogelijkheid om je winstmarge te bepalen, de prijzen variëren dus per fotograaf.

Fotografie.nl hanteert een eerlijke en lage inkoopprijs van de fotoproducten,
daar zit dus geen verborgen marge op.

Marge op verkopen Fotografie.nl

Fotografie.nl berekend een provisie van 15 % over de verkoopprijs van fotoafdrukken en downloads exclusief BTW. De rest van de opbrengst — behoudens de BTW — komt aan de fotograaf toe. Doordat we gezamenlijk inkopen is de kostprijs van de fotoproducten is zeer scherp, daar zit geen verborgen marge op, vergelijk dat maar eens met andere aanbieders.

Labpartners

Voor de volautomatische afhandeling van de fotobestellingen werkt Fotografie.nl samen met Webprint.nl en Eyes on Media. Dit zorgt voor een professionele en snelle afhandeling van de orders.

Kosten

De kosten voor een PRO Start abonnement (10 GB ruimte) bedragen € 4,99 per maand.
De kosten voor een PRO Basic abonnement (1000 GB ruimte) bedragen € 9,99 per maand.
De kosten voor een PRO Plus abonnement (10.000 GB ruimte) bedragen € 19,99 per maand.
Alle abonnementsvormen hebben alle functionaliteit beschikbaar.

Waarom is het niet gratis?

We willen als Fotografie.nl graag de jongens en meisjes (dames en heren) ondersteunen die professioneel of semi-professioneel met Fotografie willen bezig zijn, als we dit platform gratis maken kan deze groep zich minder goed profileren (door een overvloed aan amateur fotografen), door een kleine financiële drempel van 5 euro op te werpen hopen we dit te bewerkstelligen.

Maandelijkse betaling

De maandelijkse betaling gaat via Paypal.
Wil je geen Paypal gebruiken, kan je kiezen voor eens per jaar een factuur en betaling via iDeal.
Prijzen zijn inclusief 21% B.T.W

Aanmelden PRO account

Meld je direct aan voor een PRO account

Redactie
| 08-07-2013
lifestyle