Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Focus op fotografie: Praktische studiofotografie

Wilt u uw kennis van studiofotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines, van het inrichten van een studio tot belichting?

Focus op fotografie: Praktische Studiofotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat je moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen.

coverfoto Focus op fotografie: Praktische studiofotografie - Joke Beers-Blom, isbn 9789059406216

Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van producten, stillevens, mensen en dieren.

Dit boek hanteert een commerciële en creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van belichting, verlichting, opname en studio-inrichting om tot een succesvolle shoot te komen.Joke Beers-Blom fotografeert al ruim dertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en helpt en adviseert amateurfotografen. Haar andere passie is reizen, met Australië als favoriete bestemming. Joke Beers-Blom schrijft sinds 2002 over digitale fotografie en digitale beeldbewerking.

Praktische studiofotografie - Joke Beers-Blom
Pagina's: 192
Prijs: € 29,95
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: