Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Account verlopen

Support - PRO account

Wat doe ik als mijn account is verlopen?

Als je je abonnement voor een PRO account verlengt via PaPal kun je gewoon verder met het account dat je had.

Blijft mijn account met alle data bewaard?

Als de termijn van je PRO account is verlopen, veranderen de mogelijkheden automatisch terug naar de gratis account situatie. Je foto's zijn dan niet meer zichtbaar. Wanneer je foto's hebt geupload, zullen deze nog voor een periode van zes maanden (non-actief) aanwezig blijven. Dit doen we om je de kans te geven je PRO account alsnog te verlengen. Na zes maanden ontvang je van ons een e-mail met de vraag of je je account nog wilt verlengen. Na zeven maanden worden alle foto's definitief verwijderd.

|