Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Photoshop Lightroom 5

Publieke Bèta nu beschikbaar

Adobe heeft de Bèta vrijgegeven van Adobe Photoshop Lightroom 5 voor Windows en Mac. Amateur- en beroepsfotografen gebruiken Lightroom voor het bewerken, organiseren en delen van hun foto’s.

De Bèta van Lightroom 5 biedt een gratis, publieke preview van nieuwe features en tools die worden geboden in de definitieve versie die later dit jaar wordt verwacht.

De nieuwe features

• De verbeterde Healing Brush verwijdert oneffenheden en elementen die afleiden
• De Upright-tool analyseert een afbeelding om horizonnen en objecten zoals gebouwen automatisch recht te zetten door middel van een perspectief-correctie
• De Radial Gradient-tool creëert off-center- of multiple vignet-effecten
• Met Smart Previews kunnen klanten afbeeldingen bewerken zonder het originele RAW-bestand
• Met de Video-diashow kunnen gebruikers foto’s, videoclips en muziek combineren in een creatieve HD-diashow. De upgrades in de Book-module bieden verbeterde mogelijkheden om elegante fotoboeken te creëren, te personaliseren en te ordenen door gebruik te maken van verschillende templates.

Lightroom 5 Bèta is de vijfde versie die Adobe aanbiedt aan het publiek als preview en test voorafgaand aan de definitieve versie. Adobe spoort klanten aan om suggesties met betrekking tot zowel nieuwe als bestaande features te delen op haar community-fora. De feedback die geboden wordt, kan worden toegepast binnen updates die worden toegevoegd voor de definitieve versie van de software wordt uitgebracht.

Adobe Photoshop Lightroom 5 Bèta is direct beschikbaar als gratis download voor zowel Windows als Mac via http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/. Klanten kunnen hun feedback doorgeven via de feedback-website die wordt gedragen door de community: http://feedback.photoshop.com.

Ingezonden mededeling
| 16-04-2013
lifestyle