Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Account verwijderen

Support - PRO account

Hoe kan ik mijn PRO account opzeggen?

Via PayPal kun je de automatische maandelijkse betaling eenvoudig stopzetten. Als de termijn van je PRO account is verlopen, veranderen de mogelijkheden automatisch terug naar de gratis account situatie. Je pagina's als fotograaf zijn nu niet meer actief. Wanneer je foto's hebt geupload, zullen deze nog voor een periode van zes maanden (non-actief) aanwezig blijven. Dit doen we om je de kans te geven je PRO account alsnog te verlengen. Na zes maanden ontvang je van ons een e-mail met de vraag of je je account nog wilt verlengen. Na zeven maanden worden alle foto's definitief verwijderd.

Je hoeft dus eigenlijk niets te doen als je de betaling via PayPal hebt stopgezet.
Heb je via een factuur betaalt dan wordt er voorafgaand aan de nieuwe factuur gevraagd of je door wilt gaan met je PRO abonnement.

|