Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Paypal

Support - PRO account

Is een Paypal account verplicht om mee te doen als fotograaf?

Een Paypal account is niet verplicht, je kan ook een factuur ontvangen en daarmee per jaar betalen. Het Paypal account biedt wel een aantal voordelen, het zorgt voor een eenvoudige betalingsstroom van en naar de fotograaf vanuit of naar Fotografie.nl. Paypal zorgt ook voor de maandelijkse automatische abonnementsverlenging. En je kunt eenvoudig maandelijks opzeggen in je eigen PayPal account.

Hoe maak ik een Paypal account aan?

Om een nieuwe Paypal rekening te openen ga je naar Paypal.com. Een Paypal account voor consumenten is voldoende en is voor iedereen die online koopt en verkoopt. Aan het openen of het hebben van een Paypal rekening zijn geen kosten verbonden.

Wat zijn de kosten van de Paypal dienstverlening?

Ga voor deze informatie naar PayPal - Kosten voor het overmaken en ontvangen van geld.

Wil je geen Paypal gebruiken?

Als je geen Paypal wilt gebruiken kan je PRO account handmatig geactiveerd worden, in dat geval betaal je je contributie per jaar, je ontvangt dan een factuur welke je op jouw gewenste manier kan voldoen. Neem hiervoor even contact op met de administratie.

Wat zijn de kosten van een PRO account?

Je doet al mee vanaf € 4,99 per maand ( PRO start - 10 GB) via Paypal of 60 euro per jaar via bankoverschrijving of storting. Deze prijzen zijn inclusief b.t.w.

|