Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

KLM actie met Nederlandse topfotograaf Carli Hermès

De Nederlandse topfotograaf Carli Hermès heeft een serie foto’s gemaakt van een aantal verkoopartikelen van KLM. KLM verraste hiermee als eerste luchtvaartmaatschappij haar passagiers met een unieke fototentoonstelling op tien kilometer hoogte.

De vlucht vond gisteren plaats en had als bestemming New York. Aanleiding is de vernieuwde presentatie van het verkoopassortiment aan boord onder de naam KLM Sky High Collection: eigentijds en verrassend.

foto: © Carli Hermès

Carli Hermès studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij werd bekend met zijn iconische en vaak spraakmakende reclamecampagnes voor internationale merken als BMW, Mercedes Benz, Nike, G-Star, Martini en Suitsupply. Met zijn scherpe en stijlvolle foto’s zoekt Hermès altijd de grenzen op waarbij hij zijn boodschap met veel energie overbrengt.

De KLM Sky High Collection bestaat onder meer uit producten van Nederlandse ontwerpers zoals de Buddha to Buddha armband, het Omar Munie kofferlabel en de Fab. portemonnee.

Ingezonden mededeling
| 28-02-2013
lifestyle