Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Uploaden - Inhoudelijke restricties

Wat voor foto's mag ik toevoegen?

In principe kunt u zelf bepalen welke foto's u wilt toevoegen. Kunst is desalniettemin gericht op het tonen van foto's die geschikt zijn om als kunstwerk aan de muur te hangen en het is dus niet de bedoeling dat er vakantiefoto's toegevoegd worden. Fotografie.nl probeert zo goed mogelijk de kwaliteit van Kunst te bewaken. Slechte of middelmatige foto's kunnen Kunst als geheel geen goed doen en zeker de attractiviteit voor de bezoeker doen verminderen. Fotografie.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor om foto's te verwijderen uit Kunst wanneer blijkt dat deze niet passen binnen het concept.

Mag ik naaktfoto's toevoegen aan Kunst?

Het toevoegen van naaktfoto's is toegestaan, mits het artistieke aspect van de foto duidelijk naar voren komt. Daarnaast zullen foto's die eventueel als oneerbaar kunnen worden beschouwd door Fotografie.nl uit Kunst worden verwijderd.

Zijn er verder nog dingen waar ik rekening mee moet houden?

Het beeld mag geen herkenbare merknamen bevatten of andere copyright beschermde uitingen zoals schilderijen, foto's van andere fotografen, beeldende kunst, reclame e.d. Ook staan we geen foto's toe waarin overmatige vormen van geweld, sex of illegale inhoud (volgens de Nederlandse wet) te zien zijn.

Toelichting foto's

In de toelichting bij de foto's mag niet verwezen worden naar een andere (eigen) website of bedrijfsnaam. Je website kun je op je accountpagina vermelden bij je profiel als fotograaf en is zodoende gemakkelijk terugvindbaar voor bezoekers die je foto's bekijken.

Worden mijn foto's gekeurd?

Alle foto's voor Kunst worden gekeurd door Fotografie.nl. Dus laat alleen je mooiste foto's zien, want deze maken kans om getoond te worden op de pagina van Kunst.

|