Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Uploaden

Support - PRO account

Hoe moet ik foto's uploaden?

Als je ingelogd bent ga je naar Mediabeheer, hier kun je kiezen waarnaar je je foto's gaat uploaden.
Bij GALERIES (de minimale afmetingen die geaccepteerd worden zijn 3000 x 2000 pixels) moet je eerst een galerie aanmaken of in een bestaande galerie gaan en als je daar bent kun je op het upload icoon klikken.
Bij KUNST (de minimale afmetingen die geaccepteerd worden zijn 3000 x 2000 pixels) kun je gelijk op het upload icoon klikken.
Bij PORTFOLIOS moet je ook eerst een nieuw portfolio aanmaken (de minimale afmetingen van de breedte of hoogte van je beeld zijn 2000px) of naar een bestaande portfolio gaan om daar weer het upload icoon aan te kunnen klikken.

Wanneer zijn mijn foto's te zien op de website?

Zodra je foto's ge-upload zijn, kun je ze editen in Mediabeheer in het betreffende onderdeel. Hier kun je ook je foto's per onderdeel op actief zetten, zodat ze zichtbaar zijn op de website. Voor de foto's in KUNST geldt dat ze eerst gekeurd moeten zijn voordat ze zichtbaar zijn. Lees hier meer over inhoudelijke restricties.

Zijn er technische restricties verbonden aan het uploaden van foto's?

Ja, klik hier voor de technische restricties bij het uploaden van foto's.

Wat zijn de kosten van het uploaden van een foto?

Wanneer je een PRO account hebt kun je gratis je foto's toevoegen aan de Galeries, Kunst, Portfolio en Projecten.

Kan ik een foto ook weer zelf verwijderen?

Ja, dat kan. Ga naar Mediabeheer, hier kun je je foto's weer verwijderen per onderdeel.

Wat moet ik doen als het uploaden van mijn foto niet lukt?

In de bestandsnaam van de foto die je upload mag geen spatie zitten. Ook mogen er geen tekens in zitten, zoals %#@*^ etc.
Wanneer het niet lukt om je foto te uploaden, adviseren wij het nogmaals te proberen. Mocht het dan nog niet lukken, kun je contact met ons opnemen.

Zijn mijn foto's op Fotografie.nl beveiligd tegen diefstal?

De foto's die je hebt toegevoegd zijn alleen bij Kunst beveiligd door middel van een watermerk van Fotografie.nl. Hier kun je per foto in de Instellingen aangeven of er een watermerk over de foto moet komen. Zodoende kunnen nooit de hoge resolutiebeelden gestolen worden van de website. Fotografie zal nimmer de door jou toegevoegde beelden doorverkopen noch ter beschikking stellen aan derden, zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden.

|