Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Serie's maken in Fotokunst

Support - PRO account

Bent je geïnteresseerd in fotokunst? Bekijk dan de collectie in KUNST van Fotografie.nl. In KUNST staat betaalbare fotokunst van bekende en nog te ontdekken Nederlandse fotografen.
Het voordeel van KUNST is dat een fotoafdruk precies op maat te bestellen is en er keuze is uit verschillende afdrukmaterialen, zoals canvas, fine art, mat, glans etc.. Bovendien kan er fotokunst besteld worden die uniek en origineel is.
Bekijk de collectie fotokunst in KUNST en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden die we bieden.
De prijzen in KUNST worden door de fotografen zelf bepaald en lopen uiteen van zeer voordelig tot prettig betaalbaar.
Sommige foto's zijn ook als download beschikbaar voor andere toepassingen.

Wat zijn series?

Serie's geven je de mogelijkheid een aantal foto's te bundelen en er een tekst aan toe te voegen. Sommige klanten willen graag een serie foto's kopen. Het voordeel van een serie is dat deze in een keer in zijn geheel verkocht kan worden, bovendien is het een mooie promotiemogelijkheid.

Hoe maak ik een serie?

Het maken van een serie is heel eenvoudig. Ga naar Mediabeheer kies Kunst en klik hier op het Serie-icoontje. Nu kun je de serie voorzien van een titel en een omschrijving. Daarna kun je per foto een serie selecteren in Mediabeheer bij Kunst. Klik op 'Bewaar' om je serie te bevestigen.

Als alle foto's die bij de serie horen zijn geselecteerd ga je terug naar de serie en selecteer je een hoofdfoto, klik vervolgens op het icoontje rechts in de beschrijving van de serie en even wachten....
Dan is de hoofdfoto toegevoegd en is de serie terug te vinden in Kunst met deze foto als voorkant.

Hoe wijzig ik een serie?

Klik bovenin bij 'Toon geen series' op de serie die je wilt wijzigen. Nu kun je de naam aanpassen ofwel de omschrijving, ofwel de serie weer verwijderen.

Hoe zien bezoekers dat een foto deel uitmaakt van een serie?

Zodra je een serie hebt gemaakt, komt dit bij de informatie van de foto's te staan. Op deze manier worden de bezoekers erop geattendeerd dat de betreffende foto deel uitmaakt van een serie.

|