Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Nieuw fotoproject Men and Pussy

Fotografe Marieke Plasier (2008 AKV| St. Joost, Breda) maakt een nieuw fotoboek Men & Pussy: een serie foto’s van mannen met hun kat(ten). Het idee ontstond toen ze een vriend fotografeerde met zijn kat. Het beestje was al oud en samen hadden ze al heel wat meegemaakt.

foto: © Marieke Plaisier

Marieke Plasier: "Dit project werd 2,5 jaar geleden geboren toen mijn goede vriend Rick vroeg of ik hem en zijn kat Kashmir wilden portretteren. Het zette me aan het denken over mijn eigen vriendschappen met mannen. Mannen die bijna allemaal een kat hebben.

Ik heb het hele land doorgereisd om deze heren te portretteren en ik zit nu aan de ruim 60 portretten. Op dit moment ben ik samen met mijn uitgever Steven van de uitgeverij Komma bezig om de portretten te bundelen in een prachtig en exclusief boek.

Het boek moet een ode worden aan de man met zijn katten en misschien nog wel meer, een ode aan dat prachtige dier dat wij allemaal zo’n warm hart toe dragen. De kat. Want uiteindelijk is het de kat die ons allemaal bindt en die mij heeft geïnspireerd tot het project Men & Pussy."

Hoe kun je Men & Pussy helpen?

Om dit initiatief te steunen surf je naar: Men & Pussy.

Ingezonden mededeling
| 25-02-2013
Boeken algemeen