Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Foam Talent Call 2013 geopend

Het internationale fotografietijdschrift Foam Magazine opende op maandag 4 februari de officiële inschrijving voor de zevende editie van zijn jaarlijkse Talent Call. Wereldwijd worden alle fotografen tussen 18 en 35 jaar uitgenodigd om hun portfolio in te zenden voor opname in het Talent-nummer van het magazine.

Ieder jaar wijdt Foam Magazine zijn herfstnummer aan de publicatie van het werk van jong talent. Voor deze fotografen is de publicatie een springplank naar de internationale fotografieindustrie, die hen wereldwijde erkenning en lof oplevert. Vorig jaar werden de winnende portfolio’s gekozen uit circa duizend inzendingen vanuit de hele wereld. De winnende portfolio’s, geselecteerd door de redactie van Foam Magazine, worden gepubliceerd in Foam Magazine #36/ Talent.

foto: © Popel Coumou
Foam Talent 2012 / from the series Untitled

De Foam Talent Call 2013 is open voor alle fotografen wereldwijd tussen 18 en 35 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 35,- en de concurrentie is zwaar, maar de geselecteerden worden gepubliceerd in het Talent-nummer en op verschillende manieren gepromoot via het internationale fotografienetwerk van Foam Magazine. De redactie kiest de portfolio’s onder meer op basis van de creatieve visie en het concept van de ingezonden series.

Eerdere Foam Talenten zijn onder andere Melinda Gibson, Ina Jang, Alex Prager, Raphael Dallaporta, Jessica Eaton, Shane Lavalette, Sam Falls en Noémie Goudal.

Voor meer informatie: www.foamtalent.com.

Redactie
| 05-02-2013
Boeken algemeen