Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotoboekwedstrijd groot succes

10.000 euro voor de Stichting Stop Kindermisbruik, 200 meisjes gered

Eind 2012 organiseerde CEWE Fotoboek een landelijke fotoboekwedstrijd. Deelnemers konden in december hun mooiste herinneringen van 2012 verzamelen in een online pagina van het Fotoboek 2012. Voor elke ingestuurde pagina doneerde CEWE Fotoboek tien euro aan de Stichting Stop Kindermisbruik.

Met bijna duizend inzendingen is er 10.000 euro aan de Stichting Stop Kindermisbruik overgemaakt. De winnaar maakt een reis naar Parijs inclusief zakgeld.

foto: Petri Martens, winnares

In december zijn 939 inzendingen ontvangen en de wedstrijd heeft daarmee € 9.390,- opgebracht voor de Stichting Stop Kindermisbruik. CEWE Fotoboek heeft dit bedrag verhoogd naar € 10.000,-, waardoor de Stichting Stop Kindermisbruik 200 meisjes kan bevrijden uit de prostitutie.

De winnaar van de reis naar Parijs is Petri Martens uit Made: “Ik ben zo blij, ik ben nog nooit in Parijs geweest én ik ben heel erg blij met het opgehaalde bedrag voor de Stichting Stop Kindermisbruik”. Daarnaast zijn er ook tien gelukkige winnaars van luxe CEWE Fotoboeken (XL).

De deelnemers uit Nederland en België, die hun mooiste momenten hebben ingezonden, is bij de inzending gevraagd om het jaar 2012 een cijfer te geven. De gemiddelde score voor de Nederlanders was: 7,74. Dat is in deze crisistijd een mooi cijfer! De Belgische deelnemers waren wat minder enthousiast en kwamen gemiddeld op een 6 uit.

Ingezonden mededeling
| 16-01-2013
lifestyle