Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Samsung opent live Wi-Fi foto-expositie

Vanaf vandaag laat Samsung de uitgebreide mogelijkheden om foto’s direct te delen zien tijdens de live Wi-Fi foto-expositie in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Vijf internationale fotografen exposeren in real-time de foto’s die zij net daarvoor met een SMART NX-camera, met ingebouwde Wi-Fi technologie, hebben gemaakt en hebben geüpload naar de expositieruimte.

De SMART NX-camera’s, NX20, NX210 en NX1000, maken het ook voor amateurfotografen - die geen expositieruimte hebben – mogelijk om alle belevenissen met een professionele camera vast te leggen en direct te delen.

Zonder gedoe met kabeltjes, want de systeemcamera’s zijn voorzien van ingebouwde Wi-Fi technologie. Daardoor deel je al je bijzondere foto- en videomomenten à la minute via bijvoorbeeld Facebook of per e-mail met het thuisfront. Waar ter wereld je ook bent.

Het vastleggen en delen van bijzondere belevenissen op social media zoals Facebook en Twitter is populairder dan ooit. Onderzoeksbureau Ipsos Synovate achterhaalde in opdracht van Samsung dat 7 op de 10 Nederlanders wel eens online foto’s delen met vrienden en familie.

Facebook is daarbij het meest populaire medium (41%), gevolgd door e-mail (22%) en Whatsapp (11%). Vooral vakantiebelevenissen worden massaal gedeeld: 71% van de mannen en 66% van de vrouwen laten anderen meegenieten.

De nieuwe NX-modellen hebben een 20.3 megapixel APS-C CMOS sensor die ieder beeld tot in detail en in natuurgetrouwe kleuren vastlegt.

De Samsung NX20, NX210 en NX1000 zijn verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk € 1.099,= € 899,= en € 699,= incl. BTW.

De Wi-Fi foto-expositie is nog tot en met zondag 9 december van 10:00 tot 18:00 uur te bezoeken. Entree is gratis.

Redactie
| 30-11-2012
lifestyle