Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Scott Kelby's Digitale Fotografieboek

Dit boek is een bundeling van de vier bestsellers van Scott Kelby over digitale fotografie. Al zijn indrukwekkende tips en technieken staan nu in één geweldig naslagwerk, waarin hij de geheimen van professionele fotografen onthult en vertelt hoe ook jij betere foto’s kunt maken.

Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, je bent aan het fotograferen en je vraagt je af hoe je iemand met een flits fotografeert zonder dat de achtergrond pikzwart wordt. Scott weet raad: ‘Verlaag je sluitertijd naar 1/60 seconde, dat zou moeten werken.’

Zó werkt dit boek: alsof jullie er samen op uit zijn om foto’s te maken. Scott verklapt je de geheimen die hij zelf van professionele fotografen heeft geleerd en legt ze in begrijpelijke taal uit, zonder overbodige technische details.

Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat vertelt op welke knop je moet drukken en welke instellingen je moet gebruiken.

Aan de hand van zo’n zeshonderdvijftig goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leer je al snel veel betere foto’s te maken die er scherper, kleurrijker en professioneler uitzien.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto’s kunt maken. Met elke bladzijde die je omslaat leer je een andere camera-instelling, truc of techniek kennen, zodat je voortaan geen kiekjes, maar professionele foto’s maakt!

Klik naar deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 voor meer informatie.

Scott Kelby

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop CS6 boek voor digitale fotografen en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Scott Kelby's Digitale Fotografieboek - Scott Kelby
Pagina's: 667
Prijs: € 49,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043026840

BESTEL DIT BOEK:

Ingezonden mededeling
| 27-11-2012
Boeken algemeen