Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Het Photoshop CS6 boek voor digitale fotografen

Ontdek met Scott Kelby de geheimen van de professionele digitale fotograaf

In dit boek onthult Scott Kelby, de best verkopende Photoshop-auteur van dit moment, de nieuwste, belangrijkste en spannendste Photoshop CS6-technieken voor digitale fotografen.

Scott leert je in eenvoudige stappen de technieken kennen die professionele digitale fotografen gebruiken en vertelt je heel duidelijk wanneer je welke instellingen moet gebruiken en waarom. Dit is precies de reden waarom zijn boeken zo geliefd zijn. Het boek dat je nu in handen hebt, onthult goedbewaarde professionele geheimen.

Het boek is zo gemaakt dat je overal kunt beginnen met lezen. De hoofdstukken volgen weliswaar het werkproces van een professional, maar als je een speciale techniek wilt leren kennen, dan ga je gewoon naar de pagina's waarop deze wordt beschreven. Je hoeft niet bang te zijn dat je de technieken achterin niet kunt volgen als je de voorafgaande hoofdstukken niet hebt gelezen.

Je kunt de gebruikte foto's downloaden van de website http://kelbytraining.com/books/cs6 om te oefenen, waarna je vervolgens verder kunt met je eigen foto's.

Jaarlijks traint Scott Kelby duizenden professionele fotografen over Photoshop, en vrijwel al zijn cursisten stellen dezelfde vragen, lopen tegen dezelfde problemen aan en worden met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Over precies die vragen, problemen en uitdagingen gaat dit boek.

De onderwerpen

• de verscherpingstechnieken die professionals écht gebruiken;
• trucs die de experts gebruiken om de meest voorkomende digitale problemen snel te verhelpen;
• de methode om afdrukken uit de printer precies te laten lijken op wat je op je scherm ziet;
• een heel hoofdstuk over de verwerking van HDR (High Dynamic Range)-afbeeldingen met de nieuwe HDR-functie van CS6;
• kleurcorrectiemethoden die echt werken en je geen hoofdbrekens kosten;
• hoe je werkt met het Raw-formaat en de nieuwe Camera Raw-functies van CS6;
• hoe je foto's als een professional presenteert;
• een hele hoop sneltoetsen en tips van experts zodat je meer doet in nog minder tijd!

Wil je nu eindelijk weten hoe professionele digitale fotografen hun foto's corrigeren, verscherpen, retoucheren en presenteren? Dan is dit het boek dat je zoekt!

De auteur

Scott Kelby is hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User, voorzitter van de NAPP, de vakvereniging van Photoshop-professionals, directeur trainingen van de Adobe Photoshop Seminar Tour en momenteel een van de toonaangevende seminarinstructeurs in de Verenigde Staten. Scott heeft verder onder andere de volgende bestsellers geschreven: Het Lightroom boek voor digitale fotografen, Photoshop Down & Dirty Tricks, Het beste van Photoshop Elements 8, en Scott Kelby over digitale fotografie.

Zijn prettig leesbare stijl maakt het leren van Photoshop tot een leuke ervaring. Hij traint tijdens zijn seminars jaarlijks duizenden mensen en weet uit de eerste hand welke technieken populair zijn.

Het Photoshop CS6 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby
Pagina's: 432
Prijs: € 39,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043026239

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 17-11-2012
Boeken algemeen