Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Nieuwe tassen van Think Tank Photo

Bij Think Tank presenteert men enkele nieuwe fototassen. Om te beginnen is er de City Walker, speciaal ontworpen voor de stedelijke fotograaf en dus extra licht van gewicht.

De tassen hebben geluiddempers op de hoofd toegangsklep, volledig “velex” gevoerde indeling met extra kleppen voor kleinere lenzen waardoor optimaal maatwerk mogelijk is, en een intern vak waarin een pro formaat flitser past en een volledig verwijderbare indeling. De City Walker lijn is leverbaar in drie formaten en twee kleuren: zwart en “Blue slate”.

De consumentenprijzen inclusief 21% btw zijn: € 126,95 voor City Walker 10, € 142,00 voor City Walker 20 en € 162,50 voor City Walker 30. De tassen zijn leverbaar vanaf midden november a.s.

CityWalker Series

Dan is er nog de Airport Navigator. Deze eerste rollende pilotenkoffer voor fotoapparatuur stelt fotografen in staat tot eenvoudige toegang tot alle apparatuur via de bovenkant en/of voorkant. Er is ruimte voor twee pro formaat camera’s plus drie tot zes extra lenzen en de meeste 15.4” laptops, Ipads en documenten.

Airport Navigator

De consumentenprijs inclusief 21% btw is € 249,75. De trolley is leverbaar vanaf midden november a.s.

Redactie
| 07-11-2012
Boeken algemeen