Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM en EF 35mm f/2 IS USM

Canon breidt vandaag haar wereldberoemde serie EF-objectieven uit met twee nieuwe modellen voor liefhebbers en professionals – de EF 24-70mm f/4L IS USM en EF 35mm f/2 IS USM.

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Met hoogwaardige optische technologieën, en een buitengewoon compact design zijn beide objectieven geschikt voor tal van creatieve doeleinden, waaronder reportages, landschaps-, portret- en reisfotogratie.

Beide objectieven zijn ideaal voor gebruik met DSLR's zoals de nieuwe EOS 6D en maken gebruik van de meest recente Canon technologieën voor constant voortreffelijke resultaten.

EF 24-70mm f/4L IS USM

De EF 24-70mm f/4L IS USM is het nieuwste model in Canon’s geavanceerde L-serie en beidt het assortiment standaard EF-zoomobjectieven uit voor zowel de professionele als amateurfotograaf.

Een nieuwe macrofunctie optimaliseert de plaatsing van de lensgroepen tijdens macrofotografie en maakt het mogelijk om digitale foto's te maken met een maximale vergroting van 0,7 x – zodat fotografen geen speciaal macro-objectief hoeven mee te nemen.

EF 35mm f/2 IS USM

De nieuwe EF 35mm f/2 IS USM biedt een voortreffelijke mate van flexibiliteit zodat fotografen nog meer scènes en onderwerpen in groothoek kunnen vastleggen.

Canon EF 35mm f/2 IS USM

De brandpuntsafstand van 35mm maakt het bovendien mogelijk om alles vast te leggen, van close-up portretfoto's tot aan groothoeklandschappen. Hierdoor is het objectief ideaal voor reis- of reportagefotografie.

Beide nieuwe objectieven worden geleverd met nieuw ontworpen Mark II-lensdoppen. Deze lensdoppen hebben geen haakmechanisme aan de zijkanten, maar in het midden. Door het haakje in te drukken, kunnen gebruikers de lensdop tijdens het fotograferen snel en gemakkelijk vervangen, vooral als zij gebruik maken van zonnekappen.

De EF 24-70 mm f/4L IS USM is beschikbaar vanaf eind november 2012 en heeft als adviesverkoopprijs € 1.479,00.
De EF 35 mm f/2 IS USM is beschikbaar vanaf eind november 2012 en heeft als adviesverkoopprijs € 859,00.

Ingezonden mededeling
| 06-11-2012
lifestyle