Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Adobe Photoshop CS6

Classroom in a Book

Met Classroom in a Book krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

Adobe Photoshop CS6 - Classroom in a Book behandelt in veertien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Adobe Photoshop. Belangrijke onderwerpen zijn het retoucheren van digitale foto's, het gebruiken van lagen en maskers, het navigeren door de werkruimte en foto's voorbereiden voor internet en drukwerk.

De nieuwste functies in CS6 worden besproken plus nuttige technieken voor het stroomlijnen van werkzaamheden en het presenteren van foto's. Talloze tips, bijdragen van experts en aansprekende voorbeelden dragen bij tot productief en ervaren gebruik van Photoshop.

U kunt het boek van begin tot eind volgen of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent. Vooraf aan iedere les wordt een overzicht gegeven van wat er in die les behandeld gaat worden. Voor gebruikers van de Engelse versie is achterin een handige woordenlijst opgenomen.

De lessen zijn ontworpen om in eigen tempo aan de slag te gaan. Ze behandelen allereerst de basisprincipes en eigenschappen van het programma voor beginners, daarnaast bieden ze veel geavanceerde mogelijkheden met tips en technieken voor het gebruiken van de laatste versie van deze toepassing.

In deze editie worden veel nieuwe voorzieningen van Photoshop CS6 besproken zoals intuïtieve gereedschappen voor videobewerkingen, die het makkelijk maken om effecten toe te voegen aan videoclips en foto's, het gereedschap Verplaatsen met behoud van inhoud, waarmee snel ongewenste objecten verdwijnen of delen van een afbeelding juist gedupliceerd worden, eenvoudigere en krachtige 3D-bedieningselementen (alleen CS6 Extended) en het compleet vernieuwde gereedschap Uitsnijden, dat meer flexibiliteit geeft bij het uitsnijden, rechttrekken en kantelen van een afbeelding.

Bovendien wordt in de lessen kennis gemaakt met erosieve penseelpunten, nieuwe vectorlagen, lensbewuste aanpassingen, alineastijlen en meer.

In deze editie van Adobe Photoshop CS6 Classroom in a Book komen ook de 3D-functies van Adobe Photoshop CS6 Extended aan de orde. Photoshop Extended levert extra functies voor professionele, technische en wetenschappelijke gebruikers en is bedoeld voor diegenen die speciale effecten willen creëren in video's of in bouwkundige, wetenschappelijke of technische afbeeldingen.

Inclusief cd met lesbestanden. De software Adobe Photoshop CS6 is niet inbegrepen bij dit boek.

Adobe Photoshop CS6
Pagina's: 411
Prijs: € 49,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043026178

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 20-09-2012
Boeken algemeen