Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Supplies

De beste kleurenfilm voor je oude polaroid camera tot nu toe

Impossible komt met hoge kwaliteit polaroid kleurenfilms

Tijdens de Photokina heeft Impossible zijn nieuwste kleurenfilm gelanceerd, de PX680 Color Protection en de PX70 Color Protection. De kwaliteit van deze films is een stuk beter in vergelijking met de voorgaande releases van deze films.

PX680 Color Protection Film

Met de nieuwe PX 70 en PX 680 Color Protection film doet Impossible een enorme stap voorwaarts op het gebied van gebruiksgemak en beeldkwaliteit. De innovatieve "Color Protection" formule verbetert o.a. het ontwikkelproces, waardoor het niet langer nodig is om de film na opname onmiddellijk af te schermen van het licht.

De nieuwe films leveren ook een nooit eerder vertoonde kleurverzadiging, een volledig nieuw niveau van detail en scherpte en een algeheel verbluffende beeldkwaliteit. Het is eindelijk gelukt om de unieke iconische prestaties en karakteristieken van de succesvolle klassieke Polaroid films te evenaren.

Richtlijnen voor het gebruik van deze film

- Gebruik uw films zo snel mogelijk na aankoop. Bewaar ongeopende folie verpakking in de koelkast. Laat op deze kamertemperatuur voordat u opnamen maakt.

- Gebruik PX 70 film met Polaroid SX 70 camera's gebruikt PX 680 film met Polaroid 600 camera's. Controleer hier voor camera compatibiliteit.

- Stel lichter / donkerder wiel / schuifregelaar in de middelste stand bij het gebruik van PX 680 Color Protection, draai 1/3 in het donker bij het gebruik van PX 70 Color Protection.

- Houd de camera stabiel, met name bij lage lichtniveaus.

- Beste opname temperaturen zijn tussen 13 en 28 ° C (55 - 82 ° F).

- De Polaroids kunnen nu zonder de noodzaak afgeschermd te worden van het licht ontwikkelen.

- Pas de lichter / donkerder wiel / schuifregelaar te verbeteren en verfijnen van de resultaten van verdere foto's.

Redactie
| 20-09-2012
Boeken algemeen